إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 01-24-2012, 10:07 PM   #1
DaRe_DeViLe$$
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية DaRe_DeViLe$$
 
تاريخ التسجيل: Jun 2010
الدولة: Egypt
المشاركات: 620
معدل تقييم المستوى: 49044
DaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى DaRe_DeViLe$$
افتراضي مشكله باااااااااااايخه ><

انا قربت اتشل من الموضوع ده كل ما افتح اللعبه مجرد ما اجي انط او اتحرك من مكاني اللعبه تعلق جداً والاقي Cpu usage بقى60 وبعدين 90% للعبه لوحدها ومسحت اللعبه وسطبتها ومحصلش حاجه وجربت الوضوح العادي والوضوح المنخفض ونفس المشكله مش عارف اعمل ايه لو حد يقدر يفيدني ياريت ما يبخلش عليا
__________________
شخصيات: DaRe_DeViLe.....SheNdO
DaRe_DeViLe$$ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-25-2012, 06:12 AM   #2
MR VAN
قهر فعال
 
الصورة الرمزية MR VAN
 
تاريخ التسجيل: Jul 2009
المشاركات: 1,302
معدل تقييم المستوى: 333558
MR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond reputeMR VAN has a reputation beyond repute
افتراضي

انا مش هفيدك!
مم بص غير نسخه الويندوز يمكن هى التعبانه
جرب مش تخسر حاجه انا عندى طبيعيه
__________________



رمضان كريم
MR VAN غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-25-2012, 12:47 PM   #3
a7mmd2010
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية a7mmd2010
 
تاريخ التسجيل: Jun 2010
الدولة: (•̪●) on Mars
المشاركات: 953
معدل تقييم المستوى: 194693
a7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond reputea7mmd2010 has a reputation beyond repute
افتراضي

متأكد انك مسطب كرت الصوت و كرت الشاشه و الحجات دي كلها ؟؟
__________________
أمحي كل ذنوبك في دقيقتين ما بتكفلك شئ

http://www.ouarsenis.com/2minutes.htm

اربح مليوون حسنة اكيد انت محتاجهم

http://www.blncyah.com/mlion.htm

Facebook Account
FB.com/Ahmad.NaBiL11

معتزل كونكر


الهوية : DaNgeRouS
السيرفر : المريخ
a7mmd2010 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-25-2012, 01:25 PM   #4
ريماان
Banned
 
تاريخ التسجيل: Jan 2011
الدولة: k..s..a#41
المشاركات: 1,021
معدل تقييم المستوى: 102824
ريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond reputeريماان has a reputation beyond repute
افتراضي

يآخي كل آلتوقف وآلمشآكل من آلنت آلبطيئ يعني جرب بآقة ثآنيه آنآ جلست مصر شهرين وكنت آلعب هنآك لعب سسسسسسسسسسسسسسسريع كنت آلعب ببآقة موبينيل سريعه جدآ وآذآ آخذتهآ وصآر آلنت بطيئ آعرف آلمكآن آلي آنت فيه آألآبرآج ضعيفه ..!
ريماان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-26-2012, 02:59 PM   #5
BLackMOon
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية BLackMOon
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: LighTLand
المشاركات: 714
معدل تقييم المستوى: 136718
BLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond reputeBLackMOon has a reputation beyond repute
افتراضي

المشكلـه فالكروت يآبو السيد

اعمل تشيكـ لكل الكروت الي عندك

وللهارد الي متعلق زي الدبيحة يوم العيد من الكيسه ^_*
__________________
LOADING>>>

[]100%

♥‎~°•.×. I Don't Want You » Anymore « .ו‎°~‎♥

Character // BLackMOon



Type // Woriorr


Guild // White Hearts


Lvl // Was 130



Skillz // SS ~ FS


Server // Shahryar

BLackMOon غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-26-2012, 04:15 PM   #6
~TheBlackBlood~
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية ~TheBlackBlood~
 
تاريخ التسجيل: Jan 2012
المشاركات: 568
معدل تقييم المستوى: 197708
~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute
افتراضي

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخي الكريم
انا عارف الحل
انت تفرمت الجهاز من نفس السي دي صح ؟
لا اشتري سي دي جديد أو نزل ويندوز جديد من النت واحرقه على سي دي بإستخدام برنامج nero 7
أخي بعد فرمتة الجهاز يرجى تنزيل جميع تعريفات الجهاز
بعد ذلك
ما عليك الا الإستمتاع بقهر اون لاين
والسلام عليكم
~TheBlackBlood~ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-26-2012, 04:32 PM   #7
wrvhgwrv
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية wrvhgwrv
 
تاريخ التسجيل: Jan 2011
المشاركات: 917
معدل تقييم المستوى: 45545
wrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond reputewrvhgwrv has a reputation beyond repute
افتراضي

لالالا المشكلة مو من جهازك
المشكلة من النبج لو كان 1000 مة تقدر تنط الاسف
__________________
ان قمت بغدري فنتظر بما يحدث لك ..


فلن تكون بئمان امام مكتبك وانا موجود

اهلا بي افضل لعبة التحسن بل العبة جدا جيد [/B]
wrvhgwrv غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-26-2012, 04:49 PM   #8
~TheBlackBlood~
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية ~TheBlackBlood~
 
تاريخ التسجيل: Jan 2012
المشاركات: 568
معدل تقييم المستوى: 197708
~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute~TheBlackBlood~ has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة wrvhgwrv مشاهدة المشاركة
لالالا المشكلة مو من جهازك
المشكلة من النبج لو كان 1000 مة تقدر تنط الاسف
يا أخي مبينة
يقولوله cpu usauge
يعني وحده المعالجة المركزية " المعالج " وهي في داخل الجهاز
~TheBlackBlood~ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-27-2012, 12:27 AM   #9
DaRe_DeViLe$$
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية DaRe_DeViLe$$
 
تاريخ التسجيل: Jun 2010
الدولة: Egypt
المشاركات: 620
معدل تقييم المستوى: 49044
DaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى DaRe_DeViLe$$
افتراضي

اممممم هو الاختلاف الوحيد اللي حصل الفتره اللي فاتت اني شلت كرت الشاشه الخارجي كان 512Mb ورجعته ع المدمج 128Mb ممكن يكون ده السبب ؟؟؟؟؟
__________________
شخصيات: DaRe_DeViLe.....SheNdO
DaRe_DeViLe$$ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 01-27-2012, 12:48 AM   #10
DaRe_DeViLe$$
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية DaRe_DeViLe$$
 
تاريخ التسجيل: Jun 2010
الدولة: Egypt
المشاركات: 620
معدل تقييم المستوى: 49044
DaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond reputeDaRe_DeViLe$$ has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى DaRe_DeViLe$$
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة a7mmd2010 مشاهدة المشاركة
متأكد انك مسطب كرت الصوت و كرت الشاشه و الحجات دي كلها ؟؟
ياعمونا انا منزل se7en يعني بتعرف كل حاجه لوحدها مش بتحتاج يعني
__________________
شخصيات: DaRe_DeViLe.....SheNdO
DaRe_DeViLe$$ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
إضافة رد

العلامات المرجعية

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا يمكنك اضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن »11:05 PM.


 تعريب drfouly®
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
.Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
قهر اون لاين عربية