Bug Report- الإبلاغ عن الأخطاء و الإقتراحات إذا وجدت أى شىء غير صحيح فى اللعبه أو فى الموقع، رجاء أعلمنا به فى أقرب وقت ممكن حتى نتمكن من تصحيحه فى الوقت المناسب

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-03-2011, 04:46 PM   #1
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Smile اسباب دخول سجن الغش ظلم والحلول النهائيه بأذن الله تعالى ( موجه للجميع الاعضاء )

بسم الله الرحمن الرحيم
ِ السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


اخواني الاعزاء

انا حقولكم ايه الي بيحصل بظبط في حوار سجن الغش ده وان شاء الله كله يفهم الموضوع واي استفسار انا تحت امركم

س1 : ازاي بدخل سجن الغش ؟

ج1: فيه نظام تلقائي في مشغل اللعبه عندما يجد قيم معينه في اللعبه معدله يقوم بأدخالك تلقائيا إلى سجن الغش

س2: ما هي اسباب دخول سجن الغش ؟
ج2:
1- استعمال برامج

2- وجود فيروسات ( وهو السبب الذي يدخل الناس ظلما إلى سجن الغش )

3-النصب والاحتيال على الناس


س3: طيب انا مظلوم ودخلت ظلم ايه السبب ؟؟

ج3: السبب انه للاسف برمجه برنامج سجن الغش كانت لازم تراعي مشكلة الفيروسات او ع الاقل تحمي ملفات اللعبه من دخول اشياء غريبه إليها

س4: طيب هيا الفيروسات بتعمل ايه في ملفات كونكر؟

ج4: الفيروسات بتعدل في ملفات اللعبه بتخرب ملفات وبتعدل في ملفات فلما برنامج سجن الغش بيفحصك بيلاقي الملفات متعدلة فبيدخلك السجن ع طول

س5: طيب والحل ايه نفضل نتسجن كدة وندفع لحد ما نخلص ال 3 مرات وبعد كده نغني ظلموه ؟؟

ج5 : الحل انك حتروح تفرمت جهازك وتشترط على الي بيفرمت لك:

1-انها متكنش نسخه وندوز معدلة قوله عايزها نسخه وندوز XP SP3 مش معدلة ( حتى لو حتدفع اكتر شوية )

2- تخليه ينزلك برنامج ESET Smart Security وهو برنامج انتي فيرس ممتاز جدا عن تجربة وليه برنامج بيجب مفاتيح التحديث شغال معايه من 4 سنين لحد دلوقتي


3- تخليه ينزلك برنامج ( الديب فريز ) الديب فريز بيحافظ على الجهاز بدون فيروسات وهو بظبط زي الثلاجه بشتغله بعد ما تعمل كل ده وبيجمد لك الجهاز لاكن هو ليه سلبيه واحده بس ان اي حاجه حتنزلها حتتشال بعد الريستارت وبكدة فيروسات او اي حاجه بتتشال بعد الريستارت متنساش كمان انك كل حوالي اسبوع بينزل باتش لكونكر لازم تفك مفعول الديب فريز وتثبت الباتش وبعدها ترجع مفعوله تاني


4- في مشكلة جانبيه وهي مشكلة البنج البنج وما ادراك ما البنج مشاكل البنج طبعا مشتركه بين 4 عوامل :

1- سرعه الانترنت
2- عدد المشتركين على نفس خط الانترنت
3-السيرفر الي انت بتلعب عليه
4-عدد البرامج الي بتستهلك نت معاك


العوامل : 1 و 2 و 4 نقدر نتحكم فيها

العامل 1 : نزود سرعه الانترنت (512 ) بدون مشتركين حلوة جدا

العامل ال 2 : نجيب خط انترنت لوحدنا ( لو منقدرش مش حتفرق اوي احنا لسه عندنا حل )

العامل ال 3 : وده العامل الاهم لازم نتحكم في البرامج الي بتروح ع الانترنت دي وللاسف البرامج دي بتشتغل في الخلفيه يعني منعرفش نمسكها طيب والحل ايه ؟؟

الحل انك تقول للراجل برضه ينزلك جدار ناري اسمه : Armor2net Personal Firewall


الجدار ده اي حاجه رايحه للنت بيقولك انها راحيه لو عايز تسمح لها اضغط Pass لو عايز تمنعها اضغط الي جنبها

وطبعا بيجبلك صورة البرنامج واسمه وانت بقى يبقى الانترنت تحت تصرفك مش تحت تصرف حد تاني

وبكدة اقدر اقلكم ان كل الكلام ده متجرب ووممكن ارفعلكم صوره من جهازي واوريكم البنج فيه كام علشان تصدقوا
وانا مكتبتش الكلام ده الا عن تجربه وانا عارف المعانة مع الحاجات دي عمله ازاي


اخيرا : ارجوا من اي مشرف يسمح لي اني اعمل الشروحات دي بس لازم اللاعبين حينزلوا البرامج الي انا ذكرتها فوق لو محدش عنده مانع انا حشرحها بالصور هنا علشان الكل يستمتع ويلعب لعبه نضيفه و ع فكره كل الكلام الي انا كتبته ده سهل جدا بس هو في الشرح بيطول

والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته

اخوكم : KILL77 سيرفر عطارد

ملاحظه الفرمتة ليست اجباريه ولاكن القصد ان تعمل على شي من اول وجديد لاكن لو انت ضامن جاهزك انه خالي من الفيروسات فتوكل على الله ولاتفرمت وقم بتنزيل البرامج على طول
تحياتي


kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 05:02 PM   #2
الفرعون*العاشق
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية الفرعون*العاشق
 
تاريخ التسجيل: Apr 2011
الدولة: cairo
المشاركات: 249
معدل تقييم المستوى: 11810
الفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond reputeالفرعون*العاشق has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى الفرعون*العاشق
افتراضي

ما شاء الله عليك يا اخى موضوع فى قمة الروعه تستاهل احلى تقييم
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
الفرعون*العاشق غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 05:18 PM   #3
(~7âMâĐâ~)
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية (~7âMâĐâ~)
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
الدولة: EgYpT~MotHer~Of~wOrLD
المشاركات: 220
معدل تقييم المستوى: 0
(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى (~7âMâĐâ~)
افتراضي

تسلم ايديك يا معلم
مستنين منك اكتر
بس انا عندي مشكلة كدة هقولك يمكن تعرف تجبلي حل
لما بكون فاتح اكونت واحد بتبقى اللعبة تمام
او مافتح اكونتين بيتقى اللعبة عاملة زي الصور المتحركة بيتحرك بالعافية
وانا لازم افتح اكونتين دا الطبيبي ( التاجر - وحسابي )
__________________
MaZika#41
Personal: Ninja » Ninja » Ninja » 134
Gear: Tower and fan+6 Other gear +5 and 2 Katana +6 all Socket
Rank: Knight
Server: Dnyazad
Guild: De~Pirates
Clan: MaZika~Clan
Nationality: Egyptian and proud
Horse: {+6} Pearl
ٍPersonal MaZika™, is not possible
(Dominant
~Criminal)
Hits such as sword ~ Step like the wind
http://hh7.net/Sep/6/hh7.net_13153145621.jpg


تم ترك حساب (~7aMaDa~)رجعتة رامي.بلعب الان بـ™MaZika#41
(~7âMâĐâ~) غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 07:57 PM   #4
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الفرعون*العاشق مشاهدة المشاركة
ما شاء الله عليك يا اخى موضوع فى قمة الروعه تستاهل احلى تقييم
شكرا على زيارتك للموضوع ونورت الصفحة يا غالي وابقى جرب الطريقه حتستريح جدا بجد
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 07:59 PM   #5
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Smile

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة (~7âmâĐâ~) مشاهدة المشاركة
تسلم ايديك يا معلم
مستنين منك اكتر
بس انا عندي مشكلة كدة هقولك يمكن تعرف تجبلي حل
لما بكون فاتح اكونت واحد بتبقى اللعبة تمام
او مافتح اكونتين بيتقى اللعبة عاملة زي الصور المتحركة بيتحرك بالعافية
وانا لازم افتح اكونتين دا الطبيبي ( التاجر - وحسابي )
نورت الصفحة يا قمر وغالبا ما حتكون المشكلة عندك من الرامات فيه برنامج بتنزله بيعملك جزء من اي فلاشه عندك رامه اما لو الرامات عندك حلوه حيبقى كرت الشاشه عايز يزيد شويه انت لو متقدرش تزود الكارت ممكن تفتح التاجر بتعاك وضوح منخفض واللاعب بتاعك وضوح عادي وجرب انك تفرمت زي ما انا قلت فوق وان شاء الله الدنيا تبقى تمام
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 10:23 PM   #6
(~7âMâĐâ~)
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية (~7âMâĐâ~)
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
الدولة: EgYpT~MotHer~Of~wOrLD
المشاركات: 220
معدل تقييم المستوى: 0
(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى (~7âMâĐâ~)
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kill88 مشاهدة المشاركة
نورت الصفحة يا قمر وغالبا ما حتكون المشكلة عندك من الرامات فيه برنامج بتنزله بيعملك جزء من اي فلاشه عندك رامه اما لو الرامات عندك حلوه حيبقى كرت الشاشه عايز يزيد شويه انت لو متقدرش تزود الكارت ممكن تفتح التاجر بتعاك وضوح منخفض واللاعب بتاعك وضوح عادي وجرب انك تفرمت زي ما انا قلت فوق وان شاء الله الدنيا تبقى تمام

لا حاسب
الرامات 4 جيجا وكارت الشاشة واحد جيجا بس مكنش بيعمل كدة الاول والجهاز زي الفل في الحجات التانية
منتظرك
__________________
MaZika#41
Personal: Ninja » Ninja » Ninja » 134
Gear: Tower and fan+6 Other gear +5 and 2 Katana +6 all Socket
Rank: Knight
Server: Dnyazad
Guild: De~Pirates
Clan: MaZika~Clan
Nationality: Egyptian and proud
Horse: {+6} Pearl
ٍPersonal MaZika™, is not possible
(Dominant
~Criminal)
Hits such as sword ~ Step like the wind
http://hh7.net/Sep/6/hh7.net_13153145621.jpg


تم ترك حساب (~7aMaDa~)رجعتة رامي.بلعب الان بـ™MaZika#41
(~7âMâĐâ~) غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-03-2011, 10:48 PM   #7
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة (~7âMâĐâ~) مشاهدة المشاركة

لا حاسب
الرامات 4 جيجا وكارت الشاشة واحد جيجا بس مكنش بيعمل كدة الاول والجهاز زي الفل في الحجات التانية
منتظرك
ههههههه ما شاء الله على جهازك كده يبقى مقدمكش غير حلين بس :

1- تشيل اللعبه وتسطبها تاني

2- تفرمت جهازك


جرب الحل الاول لو منفعش يبقى ربنا معاك
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 03:38 AM   #8
عاشق الجنان
Guest
 
المشاركات: n/a
افتراضي

تسلم الايادي

ويتم تثبيته لفتره
  رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 03:42 AM   #9
عاشق الجنان
Guest
 
المشاركات: n/a
افتراضي

اعذرني على التدخل والتعديل

عدلت شوي علشان يطلع الموضوع بشكل حلو ومنسق

ويكون يستاهل التثبيت بقوة

ولا تمل العين من النظر إليه

تسلم الايادي من جديد

ولو تنسيقي ماعجبك قولي عادي وارجعه زي ماكان
  رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 11:52 AM   #10
(~7âMâĐâ~)
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية (~7âMâĐâ~)
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
الدولة: EgYpT~MotHer~Of~wOrLD
المشاركات: 220
معدل تقييم المستوى: 0
(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts(~7âMâĐâ~) is infamous around these parts
إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى (~7âMâĐâ~)
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kill88 مشاهدة المشاركة
ههههههه ما شاء الله على جهازك كده يبقى مقدمكش غير حلين بس :

1- تشيل اللعبه وتسطبها تاني

2- تفرمت جهازك


جرب الحل الاول لو منفعش يبقى ربنا معاك

اووك هجرب امسحها واسطبها او افرمت احسن
طيب بص في حاجة حصلت
انا كان عندي فيروسات في الجهاز فعملت سكان بعد الاسكان ده ملقتش
ولا لعبة فيها ملف التشغل مع ان الهارد 500 كلوو العاب بس
ملقتش ولا ملف تشغل اللي هو .exe الصيغة
يمكن يكون طار مع الاسكان ملفات من اللعبة ؟

وشكراا للمشرف ع التثبيت
__________________
MaZika#41
Personal: Ninja » Ninja » Ninja » 134
Gear: Tower and fan+6 Other gear +5 and 2 Katana +6 all Socket
Rank: Knight
Server: Dnyazad
Guild: De~Pirates
Clan: MaZika~Clan
Nationality: Egyptian and proud
Horse: {+6} Pearl
ٍPersonal MaZika™, is not possible
(Dominant
~Criminal)
Hits such as sword ~ Step like the wind
http://hh7.net/Sep/6/hh7.net_13153145621.jpg


تم ترك حساب (~7aMaDa~)رجعتة رامي.بلعب الان بـ™MaZika#41
(~7âMâĐâ~) غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 04:13 PM   #11
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Talking

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشق الجنان مشاهدة المشاركة
تسلم الايادي

ويتم تثبيته لفتره

مشكوور ع الثبيت ولو تسمحوا لي اشرح بالصور وارفع ملفات البرامج الي يحتاجها الشرح يكون كويس :d
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 04:14 PM   #12
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Talking

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشق الجنان مشاهدة المشاركة
اعذرني على التدخل والتعديل

عدلت شوي علشان يطلع الموضوع بشكل حلو ومنسق

ويكون يستاهل التثبيت بقوة

ولا تمل العين من النظر إليه

تسلم الايادي من جديد

ولو تنسيقي ماعجبك قولي عادي وارجعه زي ماكان

سلمت يداك ع التنسيق الاكثر من رائعه انت ما تعرف تسوي شي مو حلو
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 04:15 PM   #13
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Thumbs up

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة (~7âMâĐâ~) مشاهدة المشاركة

اووك هجرب امسحها واسطبها او افرمت احسن
طيب بص في حاجة حصلت
انا كان عندي فيروسات في الجهاز فعملت سكان بعد الاسكان ده ملقتش
ولا لعبة فيها ملف التشغل مع ان الهارد 500 كلوو العاب بس
ملقتش ولا ملف تشغل اللي هو .exe الصيغة
يمكن يكون طار مع الاسكان ملفات من اللعبة ؟

وشكراا للمشرف ع التثبيت

ده اكيد جدا ان انت عندك فيرس بنسبه 10000000000000000000000 % الجهاز بتاعك لازم يتفرمت
لان الفيروسات بتعدل في الملفات في الاغلب ملفات ال exe و DLL و ocx

فرمت حتلاقي الدينا بقت زي الحلاوة بس متنساش تطبق الشرح
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 04:24 PM   #14
DRDeAtH
قهر فعال
 
الصورة الرمزية DRDeAtH
 
تاريخ التسجيل: Jun 2011
الدولة: ام الدنيا
المشاركات: 1,313
معدل تقييم المستوى: 247839
DRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond reputeDRDeAtH has a reputation beyond repute
افتراضي

طيب انا جهازى فرمته ومنزل البرامج الى انت قولت عليها ونت 512
ولوحدى
والجهاز فاضى جدا مفهوش غير اللعبه
وبنج من 500 لفوق غير كمان انه بيلعق
قولى بقه الحل ايه من عندى ولا من السيرفر نفسه مع ان ليا صحاب بنج زى الفل
__________________
تم ترك كونكر لابد
لابد لابد لابد
انا وصديقى ريبرى
لمه يكون مستقبلك قدام
لعبه طبعا مستقبلك اهم
باقى سنه ونص والواحد يقعد على القهوه او يشتغل
فاظن ان القهوه احسن من كونكر 100 مره
هيوحشنى كل الناس الى بحبهم والى بكرهم
والى بيحبونى والى بيكرهونى
امنيتنى الاخيره ربنا يحمى مصر
والكل الشباب تشتغل وانا اولهم يارب
ارجو مسح العضويه علشان شوشو مش
يوزنى ارجع تانى
بالتوفيق للجميع
DRDeAtH غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 09-04-2011, 04:31 PM   #15
kill88
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية kill88
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
المشاركات: 210
معدل تقييم المستوى: 24400
kill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond reputekill88 has a reputation beyond repute
Wink

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة drdeath مشاهدة المشاركة
طيب انا جهازى فرمته ومنزل البرامج الى انت قولت عليها ونت 512
ولوحدى
والجهاز فاضى جدا مفهوش غير اللعبه
وبنج من 500 لفوق غير كمان انه بيلعق
قولى بقه الحل ايه من عندى ولا من السيرفر نفسه مع ان ليا صحاب بنج زى الفل
حيبقى فيه 3 اسباب ممكن يكونوا هما الي عملين المشكلة :

1- مزود الخدمه بتاعك مش حلو جرب تغيرو

2- لو انت الروتر بتاعك وير لس ممكن تكون مش حاطط عليه باسورد فالناس بتاخد انترنت من عندك او انك حاطط باسورد وفيه هكر عرفة ( جرب تغير الباس ورد )

3- احيانا برضه مننساش ان السيرفر الخاص بكونكر بيبقى عليه ضغط

4- لو انت الانترنت بتاعك usb فتوقع البنج يبقى عالي ده شي لازم لانه بيبقى عامل زي اشارة الموبايل بظبط

واي استفسار انا حاضر
kill88 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
إضافة رد

العلامات المرجعية

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا يمكنك اضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن »05:54 PM.


 تعريب drfouly®
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
.Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd
قهر اون لاين عربية