Bug Report- الإبلاغ عن الأخطاء و الإقتراحات إذا وجدت أى شىء غير صحيح فى اللعبه أو فى الموقع، رجاء أعلمنا به فى أقرب وقت ممكن حتى نتمكن من تصحيحه فى الوقت المناسب

مشاهدة نتائج الإستطلاع: هل تواجه المشكلة ام لا ؟
نعم ، كل ماذهب عند الوحوش او الناس تصبح اللعبة ثقيلة جدا والوضع غير طبيعي ابدا 11 73.33%
لا ، الوضع طبيعي 4 26.67%
المصوتون: 15. أنت لم تصوت في هذا الإستطلاع

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 05-11-2012, 10:26 PM   #16
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

انا اظن ان المشكلة من ال NET Framework مثل ماقال اخونا بس المشكلة ان اللي مثبت عندي 4 وقبل ماثبته جيت اثبت 3 ماتثبت مادري وش به

بس قبل ما عمل فورمات كان مثبت 3 و4 ثبت الاول 3 ثم بعده 4 !!
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 12:41 AM   #17
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

جربتها بجهاز تاني مفهوش ولا مشكلة ولا حاجة طب ايه الحل
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 01:15 AM   #18
هآااااي
Banned
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
المشاركات: 1,114
معدل تقييم المستوى: 364571
هآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل MSN إلى هآااااي
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة العباسي مشاهدة المشاركة
اممم طريقة الخط لو عدلت بملفات اللعبة بيحظروني ههههههههههه ماني فايق

ابي حلول من عندك انت واثق بخبرتك انا ^^ شوف المشكلة من وين
أظن فية خط خاص بمسار لوحدة؟؟!

إن شاء الله بسوي موضوع لآكن مآآظنتي بتنفع لأنها xp لآكن بساعدك إن شاء الله.!
هآااااي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 01:23 AM   #19
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هآااااي مشاهدة المشاركة


أظن فية خط خاص بمسار لوحدة؟؟!

إن شاء الله بسوي موضوع لآكن مآآظنتي بتنفع لأنها xp لآكن بساعدك إن شاء الله.!

لا تتعب نفسك حبيبي المشكلة مو من خط ولا شي

المشكلة بجهازي لكن مادري وين بالظبط
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 02:45 AM   #20
shanks-
قهر جديد
 
الصورة الرمزية shanks-
 
تاريخ التسجيل: Apr 2011
المشاركات: 44
معدل تقييم المستوى: 61
shanks- will become famous soon enough
افتراضي

الحل بسيط يالخي العزيز قم بتحميل او تحديث DierctX
واظن وندوز حق 7 او فيستا حصلت لي المشله وقمت بتحميله وثبيته وسويت اعادة تشغيل للجهاز والحمد لله انحلت المشكله
وبالتوفيق
__________________
الشخصية :shanks
السيرفر : المريخ
الحالة: معتزل
عمري بقايا جروح واّهاات واحزاان عمري سنين بائسه ماّرحمتني
عمري اّلم غربة مع جور الاّزماان عمري سراب والصحاري خذتني
عمري قضيته بين خاين وخواان اّخلصت حبي والقلوب اخدعتني ...!!!

shanks- غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 04:43 AM   #21
koko2013
قهر نشيط
 
الصورة الرمزية koko2013
 
تاريخ التسجيل: Apr 2012
الدولة: مصر / الفيوم
المشاركات: 240
معدل تقييم المستوى: 22166
koko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond reputekoko2013 has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة العباسي مشاهدة المشاركة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخواني اواجه مشكلة لا استطيع ان استحملها

ال FPS عندي لما اقترب من الوحوش او الاعبين يصبح سيييئ جدا ينزل الى 1 و 2 وتصبح الحركة بطييئة جدا لا استطيع ان اتحرك بحرية ابداآ

مع العلم اني كنت اشغل اللعبة زمان وكان تمام واتحرك بحرية تامة ولا اواجه مشاكل

لكن من فترة عملت فورمات لجهازي ولم انزل اللعبة الا اليومين هذه واكتشفت المشكلة

ومواصفات جهازي جيدة ولا يوجد بها عيب وهذه صورة








تعريف كرت الشاشة محدث وكل شيئ

لكن لا ادري اين المشكلة !!

ارجو ان لا احد يقول لي اعمل فورمات لان مايصير كل ماواجهت مشكلة اعمل فورمات


طب انت جهازك اوريجنال ؟
طب حليت المشكله ولا لسه عشان برضه انا بعانى منها لو حليتها قولى

koko2013 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 10:25 AM   #22
~Moon*Taroo~
قهر فعال
 
الصورة الرمزية ~Moon*Taroo~
 
تاريخ التسجيل: Sep 2009
الدولة: فى البيت
المشاركات: 2,886
معدل تقييم المستوى: 573932
~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل ICQ إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر مراسل MSN إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر Skype إلى ~Moon*Taroo~
افتراضي

ال FPS يعنى Frame per seconde يعنى بالعربى عدد الاطارات فى الثانية الواحدة

والفريم بير سكند بيتحكم فى سرعة حركة اللعبة

مثال عندك كول اوف ديوتى لعبة حربية سريعة الحركة بسبب عدد الفريم العالى البيوصل ل70 و عكسها من العاب مثل بتل فلد شغالة

ب 60 اطار فى الثانية الواحدة وكل ما تقل اللعبة يبقى فيها نوعاً ما لاج

مشكلتك رمبا تكون من ازدحام السيرفر فا دة يقصر على عدد الفريم انت العليك جرب تفتح سيرفر تانى وقولى


و لو لسة عندك المشكلة حمل البرامج دة tune up & ccleaner و Game Booster البرامج دى بتقل اى حاجة بتقصر على سرعة الجهاز

وان شاء الله مشكلتك تتحل
__________________
...........................
~Moon*Taroo~ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 02:17 PM   #23
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة shanks- مشاهدة المشاركة
الحل بسيط يالخي العزيز قم بتحميل او تحديث dierctx
واظن وندوز حق 7 او فيستا حصلت لي المشله وقمت بتحميله وثبيته وسويت اعادة تشغيل للجهاز والحمد لله انحلت المشكله
وبالتوفيق

اممم الصورة واضحة ان الدايركتس عندي اصدار 11


اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة koko2013 مشاهدة المشاركة
طب انت جهازك اوريجنال ؟
طب حليت المشكله ولا لسه عشان برضه انا بعانى منها لو حليتها قولى

اممممم يعني ايه اورجينال مش فاهم لو شركة لا انا جهازي ديل

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ~moon*taroo~ مشاهدة المشاركة
ال fps يعنى frame per seconde يعنى بالعربى عدد الاطارات فى الثانية الواحدة

والفريم بير سكند بيتحكم فى سرعة حركة اللعبة

مثال عندك كول اوف ديوتى لعبة حربية سريعة الحركة بسبب عدد الفريم العالى البيوصل ل70 و عكسها من العاب مثل بتل فلد شغالة

ب 60 اطار فى الثانية الواحدة وكل ما تقل اللعبة يبقى فيها نوعاً ما لاج

مشكلتك رمبا تكون من ازدحام السيرفر فا دة يقصر على عدد الفريم انت العليك جرب تفتح سيرفر تانى وقولى


و لو لسة عندك المشكلة حمل البرامج دة tune up & ccleaner و game booster البرامج دى بتقل اى حاجة بتقصر على سرعة الجهاز

وان شاء الله مشكلتك تتحل
اممم انا قريت دا كلو من المواقع حبيبي مشكور بس البرنامجين جيم بوستر وسيكلينر عندي برضو من ززمان وجربت اشغل اللعبة بيها مفيش فايدة

حبيبي المشكلة من جهازي مش من الزحمة ولا حاجة اصل مجرب اللعبة بجهازين غير جهازي مفيش لا مشكلة ولا حاجة

انا شاك بحاجة هتاكد منها واشوف
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين

آخر تعديل بواسطة العباسي ، 05-12-2012 الساعة 03:25 PM
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 03:13 PM   #24
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

اتاكدت من الحاجة ياشباب وتم حل المشكلة والحل للافادة هو :

ان الهاردسك كان قسم واحد وكل البرامج على بعض فيه واللعبة معاهم فاناا عملت تقسيم له وحطيت اللعبة بالقسم التاني وبقت تشتغل تمام بدون تقطيع ولا حاجة والحمد لله

مستغرب من المشكلة دي بصراحة لان كان في القرص دا مساحة كبييييرة فاضية الاحتمال الوحيد اللي ممكن كان فيه ان كانت ملفات بالقرص c بتتعارض مع تشغيل اللعبة او حاجة كدا

ع العموم الحمد لله اني حليتها ^^
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 03:58 PM   #25
هآااااي
Banned
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
المشاركات: 1,114
معدل تقييم المستوى: 364571
هآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond reputeهآااااي has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل MSN إلى هآااااي
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة العباسي مشاهدة المشاركة
اتاكدت من الحاجة ياشباب وتم حل المشكلة والحل للافادة هو :

ان الهاردسك كان قسم واحد وكل البرامج على بعض فيه واللعبة معاهم فاناا عملت تقسيم له وحطيت اللعبة بالقسم التاني وبقت تشتغل تمام بدون تقطيع ولا حاجة والحمد لله

مستغرب من المشكلة دي بصراحة لان كان في القرص دا مساحة كبييييرة فاضية الاحتمال الوحيد اللي ممكن كان فيه ان كانت ملفات بالقرص c بتتعارض مع تشغيل اللعبة او حاجة كدا

ع العموم الحمد لله اني حليتها ^^
هههههههههههه مبروك ع آلبركة ...,! ^^



أفرح.........



من قدك.......!!!!!





يآخطير أنت...!!!!


>وآلحل سبحآن الله مذكور هنا بس ماتوقعت أنة بينفع معاأآإك.,! هههه :


حل مشكلة تجمد الإتصال ping=0000 !

شفت الصدفة.., ..

لآكن ع العموم مبروك خخخ.!

آخر تعديل بواسطة هآااااي ، 05-12-2012 الساعة 04:00 PM
هآااااي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 04:52 PM   #26
~Moon*Taroo~
قهر فعال
 
الصورة الرمزية ~Moon*Taroo~
 
تاريخ التسجيل: Sep 2009
الدولة: فى البيت
المشاركات: 2,886
معدل تقييم المستوى: 573932
~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute~Moon*Taroo~ has a reputation beyond repute
إرسال رسالة عبر مراسل ICQ إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر مراسل MSN إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر مراسل Yahoo إلى ~Moon*Taroo~ إرسال رسالة عبر Skype إلى ~Moon*Taroo~
افتراضي

طب الحمد لله

وانا حاولت اساعد بالاعرفة بس كويس انك اتصرفت
__________________
...........................
~Moon*Taroo~ غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
قديم 05-12-2012, 06:28 PM   #27
العباسي
سوبر قهر
 
الصورة الرمزية العباسي
 
تاريخ التسجيل: Feb 2009
الدولة: بعالم آخر وحيد
المشاركات: 3,730
معدل تقييم المستوى: 212074
العباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond reputeالعباسي has a reputation beyond repute
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هآااااي مشاهدة المشاركة


هههههههههههه مبروك ع آلبركة ...,! ^^



أفرح.........



من قدك.......!!!!!





يآخطير أنت...!!!!


>وآلحل سبحآن الله مذكور هنا بس ماتوقعت أنة بينفع معاأآإك.,! هههه :


حل مشكلة تجمد الإتصال ping=0000 !

شفت الصدفة.., ..

لآكن ع العموم مبروك خخخ.!
هههههههههههه لا تستهين باي شي يخطر على بالك ^^ والحمد لله جزاك الله خير ع المساعدات والدوشة هع

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ~moon*taroo~ مشاهدة المشاركة
طب الحمد لله

وانا حاولت اساعد بالاعرفة بس كويس انك اتصرفت
جزاك الله خير حبيبي وبردو معلوماتك مفيدة كثير لو شافوها هيستفيدو منها
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
لا الله وحده لا شريك له
له الملك وله الحمد
وهو على كل شيئ قدير
لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
العباسي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس Share with Facebook
إضافة رد

العلامات المرجعية

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا يمكنك اضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن »12:34 AM.


 تعريب drfouly®
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
.Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
قهر اون لاين عربية