Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   Chitchat / دردشه (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ▓▓▓ ✖ لـو عندك مشكلة فى جهازك بعيداً عن كونكر اتفضل ✖ ▓▓▓ (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=4876)

Free 04-13-2009 07:17 PM

▓▓▓ ✖ لـو عندك مشكلة فى جهازك بعيداً عن كونكر اتفضل ✖ ▓▓▓
 


http://img213.imageshack.us/img213/9696/2w3ujhk.png

http://img259.imageshack.us/img259/6640/60753185.gif




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




بعيداً عن كونكر ومشاكل كونكر
انا بقدم ليكم الموضوع دا .. عشان اى حد عنده مشكله فى جهازه
نقدر إن شاء الله نحلها مع بعض


http://img216.imageshack.us/img216/3...6815519994.gif

يعنى عندك مشكله او فيرس او اى حاجة اتفضل وان شاء الله نقدر مع بعض نحلها
ويا ريت المشكلة تكون بالتفصيل ووحده وحده ويا سلام لو مدعمه بالصور

http://img216.imageshack.us/img216/3...6815519994.gif

لو سمحتوا يا رجالة ملحوظة هامة جدا
انا غير مستعد لتقبل اى اهانات او تجريح
انا هنا فى خدمتكم مش عايز اى حد يعدى حدودة معايه لانى مش هستحمل حد
ولا هراعى سن حد زى الاخوه المشرفين ما بيستحملوكم كدا
والتعامل بينا يكون بأحترام وذوق ولو فية حاجة ممكن تتكلم بذوق او تجاهلنى
والكلام دا معايه او مع اى حد تانى بيحاول يساعد او عايز مساعده
لا للهجوم والتجاوزات والاهانات
والكلام واضح


http://www8.0zz0.com/2009/04/15/06/524875003.gif



dragon870 04-13-2009 07:46 PM

بص يا مان
دلواتي انا جهازي بيفتح في ربع ساعة بالظبت اوكي
وهوا لما باجي بفتح كونكر ادخل عليها عادي تطلعلي رسالة واللعبة تقفل علي طول او من غير رسالة بتقفل برضوا طبعا انتا هتقولي اية مكتوب في الرسالة دي اهة بص
the application failed to initialize proprply (0xc000005) click ok to treminat the application وهيا دي الرسالة وعندي ان الجيم السوبر مش بتظهر لما بيكون في اي اكونت معاة جيم سوبر ولا النار الي بتبقي حوالين التروجان بعد لفل 120 ومسحت اللعبة وسطبتها مع اخر البتشات برضوا نفس الكلام
وارجو انك تحللي مشكلتي
سلام

Free 04-13-2009 10:06 PM

اقتباس:

بص يا مان
دلواتي انا جهازي بيفتح في ربع ساعة بالظبت اوكي
اولا استخدم الاداة دى لتنظيف الجهاز
http://www.atribune.org/ccount/click.php?id=1

نسخة الويندوز بقالها كتير متغيرتش
وكتر البرامج اللى انت مسطبها وبتشتغل مع بدء الويندوز
استخدم برنامج StartUp Faster
http://rapidshare.com/files/14461355...er__v3.0.9.rar
او
http://www.mediafire.com/?77ewa6aa5ay

الشرح
http://www.m5zn.net/uploads/images/m5zn-f3797f8559.gif


اقتباس:

وهوا لما باجي بفتح كونكر ادخل عليها عادي تطلعلي رسالة واللعبة تقفل علي طول او من غير رسالة بتقفل برضوا طبعا انتا هتقولي اية مكتوب في الرسالة دي اهة بص
the application failed to initialize proprply (0xc000005) click ok to treminat the application وهيا دي الرسالة وعندي ان الجيم السوبر مش بتظهر لما بيكون في اي اكونت معاة جيم سوبر ولا النار الي بتبقي حوالين التروجان بعد لفل 120 ومسحت اللعبة وسطبتها مع اخر البتشات برضوا نفس الكلام
وارجو انك تحللي مشكلتي

استخدم الاداة دى http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe
واعمل تقرير بيها
شغل البرنامج ==> واضغط على Do a system scan and save log
لحظات .. ويظهر لك تقرير داخل المفكرة==> انسخه والصقه فى ردك اللى جاى

ويا ريت تقولى نسخة الويندوز (اعتقد انها فيزتا)
وتقولى بتسخدم برنامج حماية اسمة ايه

redtiger5000 04-13-2009 11:00 PM

موضوع جميل و مفيد يا فرى...بدل المهرجان اللى معمول على المنتدى ده
بجد مبروك عليك الموضوع ده و يا ريت يتثبت و انا على استعداد برضه للأجابة انا عندى خبرة مش وحشة الحمد لله فى صيانة الاجهزة

Free 04-13-2009 11:02 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة redtiger5000 (المشاركة 41217)
موضوع جميل و مفيد يا فرى...بدل المهرجان اللى معمول على المنتدى ده
بجد مبروك عليك الموضوع ده و يا ريت يتثبت و انا على استعداد برضه للأجابة انا عندى خبرة مش وحشة الحمد لله فى صيانة الاجهزة


شكرا لوجودك وتشجيعك
وشكرا للتدعيم وطبعا اهلا بيك الموضوع للجميع
وتنورنى طبعا
سعيد بوجودك

Free 04-13-2009 11:18 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dragon870 (المشاركة 41221)
دانا هبقي زبون دائم يا شباب دقيقة احمل البرامج يا فري واقولك علي كل حاجة بس لو عملت تنظيف اختار انة واحدة من الاختيارات وهل هذا التنظيف هيمسح حاجات


اهلا بيك دايما
اختار كله
بتمسح بس الملفات اللى مش ضرورية
ومتخافش دى ملفات مش مهمة فى الويندوز

dragon870 04-13-2009 11:41 PM

بقولك انا فتحت برنامج التقرير دة وداني كلام كتير وفي الاخر اختيارين
ido not accept و i accpet وفوقيهم كلام كتير اوي فماذا افعل

dragon870 04-14-2009 12:03 AM

يا مان رد بسرعة لاني لازم امشي
وعلي فكرة الجهاز لسا بطئ جدا وكونكر لسا بايظة والله

dragon870 04-14-2009 12:28 AM

يا عم فري وحياة ربنا البرامج بتاعتك دي فيرست الجهاز وكل لما اتك علي ايقونة كونكر مش تفتح خالص وكل حبة الافيرة تطلع ويقولي الجهاز فية فايروسات

pioneer 04-14-2009 02:38 AM

انا بقى مشكلتى فيروس كل شوية يفتح صفح نت صينى مش لاقى ليها حل

ولو لقيت اى مشكلة تانية هقولك وثانكس على التوبك الجامد دة

root 04-14-2009 06:53 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة pioneer (المشاركة 41264)
انا بقى مشكلتى فيروس كل شوية يفتح صفح نت صينى مش لاقى ليها حل

ولو لقيت اى مشكلة تانية هقولك وثانكس على التوبك الجامد دة

نفس المشكلة ومبوظ الشبكة كلها وبيفصل النت عن جميع الاجهزة ....

Mr EsLaM 04-14-2009 07:11 AM

تجربه قمتها بها بالامس وتم الحل
 
الفيرس الىل عندكو ده اسمو الفريوس الصينى اجزيروس فيروس فظيع علشان تقدر تقضى عليه لازم برنامج الكاسبر او برنامج avira antivier
البرنامجين دول هما الوحيدين الى يقدرو يشيلو الفيروس الصينى
الفيروس الصينى عباره عن شى خبيث بيدمر ملفات exe لاى من البرامج او غير ذلك
ودى اسامى الفيروسات الى عندكو
Virus.Win32.Sality.y
Virus.Win32.Sality.z
Virus.Win32.Sality.aa
Virus.Win32.Sality.dd
Virus.Win32.Sality.a
Virus.Win32.Sality.sz


هذه مجموعه من الفيروسات الى هتلاقوها عندكو
والى هيقدر يشلها البرنامجين المذكروين لان انا عندى سيبر مكون من 9 اجهزة اتصابو بالفيروس الصينى المدمر
وانا انصح بذلك عن تجربه ولكم الاختيار فى ذلك
واليكم رابط بالموضوع الذى طرحته انتر بوتر جزاها الله كل خير
واثبت ان للموضوع فائده واهميه
http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=2641


نصائح برنامج النود 32 انا كنت بستخدمو وكنت معترف بيه ولكن ثبت انه لا يقوم بمسح هذا الفيروس ولكن يجعله فى الحظر الصحى ولا يقوم بحذفه او معالجته على الاقل
دمتم بود

Free 04-14-2009 12:09 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dragon870 (المشاركة 41231)
بقولك انا فتحت برنامج التقرير دة وداني كلام كتير وفي الاخر اختيارين
ido not accept و i accpet وفوقيهم كلام كتير اوي فماذا افعل

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dragon870 (المشاركة 41234)
يا مان رد بسرعة لاني لازم امشي
وعلي فكرة الجهاز لسا بطئ جدا وكونكر لسا بايظة والله

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dragon870 (المشاركة 41235)
يا عم فري وحياة ربنا البرامج بتاعتك دي فيرست الجهاز وكل لما اتك علي ايقونة كونكر مش تفتح خالص وكل حبة الافيرة تطلع ويقولي الجهاز فية فايروسات


البرامج امنه 100/100
لو كنت قريت الكلام كامل هتلاقى انى كاتب Do a system scan and save log
وبعدين هتلاقى طلعلك ملف تكست انسخ اللى طلعلك فية فى ردك
وبعدين انا مش اونلاين على طول فلا تنظر الرد مباشراً

Free 04-14-2009 12:12 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة pioneer (المشاركة 41264)
انا بقى مشكلتى فيروس كل شوية يفتح صفح نت صينى مش لاقى ليها حل

ولو لقيت اى مشكلة تانية هقولك وثانكس على التوبك الجامد دة

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة root (المشاركة 41319)
نفس المشكلة ومبوظ الشبكة كلها وبيفصل النت عن جميع الاجهزة ....


زى ما قال توكتوك دا فيرس صينى
وبرامج الحماية لن تسطيع التعامل معاه لانه على طول متجدد (الا لو كان نوع قديم ومكتشف من الانتى فيرس)
الحل الافضل هو عمل فورمات للسى c
وتنزيل برنامج كاسبر سكاى او افيرا
وعمل سكان كامل للجهاز مع مراعاة
عدم فتح اى بارتشن قبل عمل الاسكان



THUNDERTOIST 04-14-2009 02:50 PM

موضوع متميز و فكره جديده أنا عندى فيرس تروجن بس أنا مش حاسس أنه مأثر فحاجه بس بعرف أنو موجود لما بعمل سكان على الكمبيوتر ممكن تقول لى التروجن ده بيخرب أيه و أيه البرامج أللى تقدر تشيله أنا عندى برنامج نود 32
و عندى برنامج ده eset smart security ممكن أعرف ده **** أيه أنا أظن أنه برنامج حمايه؟؟


الساعة الآن »05:50 AM.

 تعريب drfouly®
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
.Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
قهر اون لاين عربية