Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ممكن مساعد بسرعة (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=66517)

ئشضصثسئ 07-24-2011 10:42 PM

ارجوكم ادخلو وحلولي المشكلة ارجوكم بالادارة حلولي المشكلة
 
السلام عليكم


عند مشكلة في لعبة كونكر ممكن اتحلولي المشكلة

المشكلة عند الدخول في لعبة كونكر بعد تسجيل الدخول لايظهر احد من الاعبين و الشخصية الي بلعب بها لاتكون كاملة
بعض المعلومات
عندي كرت شاشة 256
ram 256
برنامج دارتكس 10
نوع الراوتر الي عندي Aztech السرعة 1جيجا و الموديل DSL-600E
للعلم انو العبة كانت تشتغل عندي قبل هيك
وهذه صور من عندي


http://www.neilshare.com/2011-07/2xz59806.bmp





http://www.neilshare.com/2011-07/jip60043.bmp

العباسي 07-25-2011 01:03 AM

هذي المشكلة تجي من بطيئ النت لو يكون فيه مشكلة بالنت حاول تصبر شوي وان شاء الله ترجع مثل ماكانت وااعد الدخول

redtiger5000 07-25-2011 03:06 AM

اه فعلا كلام العباسى صح...المشكلة فى النت ذات نفسه
اعمل ريستارت للروتر و قولنا اشتغلت اللعبة ولا لأ

V.i.B 07-25-2011 06:07 AM

ممكن يكون فى مشكله فى النت او كان فى ضغط على اللعبه لانوا بتحصل معايا كتير
وعلى العموم لو عندك اى مشكله كلمنى فى السرفر انا اسمى V.i.B مستوى 116 فارس لسه عامل الشخصيه من 10 ايام
لو احتجت اى حاجة انا فى الخدمه
مع تحياتى

aLjwHaRa 07-25-2011 06:10 AM

مقدرً آزيد علىً كلآمً آلع‘ـبآسيً قولهـُ سليمً :)

بوريكم 07-25-2011 07:42 AM

المشكله من بطئ النت

بو خلود 07-25-2011 10:30 AM

صح كلامه بطاى نت و اذ رجع شخصيه و باقي عتاك مو موجود فا اعرف ان حسابك فيه خطاء رجع مع جي ام و اذ تبي تريقه تكلام فيهم من هنا اخوي:
هنا

عاشق الجنان 07-25-2011 12:29 PM

الشباب ردو عني :)

احمدعبيد 07-25-2011 03:18 PM

انا حصل معايا الى بتقول عليه ده لغيت اللعبه وحملتها من تانى


الساعة الآن »05:29 AM.

 تعريب drfouly®
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
.Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
قهر اون لاين عربية