Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

Mr.Black 06-25-2010 11:46 AM

سؤال
انا كنت محمل العبة و بلعب
بعدين فرمة الجهاز
حملة العبة مرة تانية
و لنا حط وضوح بيبد يكتبلي كتابات ما مفهومة و بحطلي كانسي او اوكي بحط اوكي بيطلع مربع في كتابات و معلومات
و تحت مكتوب حفظ البانات و الانتقال الى الصفحة البعداها و اغلاق ليش ما عم بقدر العب و كيف فيني حل المشكلة

Mr.Black 06-25-2010 11:47 AM

هذا ايميلي mr.black_963_rap@hotmail.com

اميره3 06-25-2010 11:53 PM

ممكن مساعده جميله منك علان انا عاوز ارجع الحساب ***** انا نست الباسورد **** الحساب وكمان البريد بس معايا باقى المعلومات اعمل اية علشان ارجع الحساب ؟ ارجوا الرد بسرعة وشكرا

~Rose~ 06-26-2010 12:49 AM


رسيفر 06-26-2010 12:17 PM

محتاج سي بي بلييييييييييز

seaf23 06-26-2010 04:45 PM

السلام عليكم و رحمه الله


ممكن حد يشرح لي ازاي ارفع صور في الموضوع الي انا هعمله عشان في مواضيع كتير محتاجه رفع صور ولازم اعملها عشان تساعد الناس

sola 06-26-2010 07:13 PM

اليوم رحت أسوي عتادي فول +12
رحت باقي سيف الحقيقة حاولت بس مارضي ماعايا ليه
مع إنو كله سار full+12
أجرو حل المشكلة؟؟؟؟؟

dark avatar 06-27-2010 12:29 PM

السلام عليكم .
انا عملت ميلاد من جديد ورحت اعمل مهام عشان ارفع مستواي المشكله انه صار مستواي 50 بس نقاط القوه و الحيويه و الخفه مارتفعت.
ومش قادر ارفع مستوى عتادي لانه اذا شلته ما بقدر ارجعو. ارجو حل المشكله سريعا
وشكرا

faraslave 06-27-2010 04:33 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة seaf23 (المشاركة 287199)
السلام عليكم و رحمه الله


ممكن حد يشرح لي ازاي ارفع صور في الموضوع الي انا هعمله عشان في مواضيع كتير محتاجه رفع صور ولازم اعملها عشان تساعد الناس

تم عمل شرح خاص بواستطى يا اخى تفضل
http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=30914

faraslave 06-27-2010 04:34 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dark avatar (المشاركة 289501)
السلام عليكم .
انا عملت ميلاد من جديد ورحت اعمل مهام عشان ارفع مستواي المشكله انه صار مستواي 50 بس نقاط القوه و الحيويه و الخفه مارتفعت.
ومش قادر ارفع مستوى عتادي لانه اذا شلته ما بقدر ارجعو. ارجو حل المشكله سريعا
وشكرا

عندما تنزل ربيون بيكون عليك انت توزيع النقاط وعند ترقية الى محارب نحاس مثلا
بيطلب منك تحط فى قوة وخفة ونقاط

أيام زمان 06-28-2010 02:40 AM

آأإلــسـلآم علـيــكم..

آأإخــوآأإنــي آأإلــكـرآأإم عـنـدي ســؤآأإل وهــو..::

آأإذآأإ رحــت آأإلــى [بــآأإئـع آأإلآسـلــحـه] آأإشــوف آأإلآسـلـحه عــلـيهـآأإ شــي مكتووب زي كــذآأإ:[مـطـلــوب مـستوى5] آأإو آأإي مـســتوى ثــآأإنــي ...

آأإلــحـيـن كــيف آأإشــوف هــآأإ آأإلــمســتوى عـنــدي كــم ؟؟؟ وكــيــف آأإرفــعــه ؟؟؟

آأإرجــو آأإلــمــسســآأإعــدة...

arsanyp25 06-28-2010 02:08 PM

http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=31034

venx 06-30-2010 12:21 PM

هلا انا اسمي محمد انا جديد في المنتدي انا ابي مساعدة عشان اطلع مستوي التروجان ارجو المساعدة

mesei-10 06-30-2010 01:13 PM

انا عندي سؤال التشويش الي في السيرفرات على كل الاعبين

mesei-10 06-30-2010 01:39 PM

انا عندي سؤال التشويش الي في السيرفرات على كل الاعبين


الساعة الآن »07:26 AM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية