Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

asyakingdom 02-28-2010 08:35 PM

ليش ما يظهر لي كلمات عربيه ؟؟؟
 
بسم الله ...
سلام عليكم يا جماعه
انا لاعب جديد .. نزلت العبه شغال 100%
بس المشكله ما تظهرلي كلمات عربيه .. يعني انجليزي مشفر
ممكن مساعد
الله يجازيكم الف خير ^__^

modylost2003 03-01-2010 09:27 AM

السلام عليكم جميعا
 
2 مرفق
اولا سلام عليكم
ثانيا شكرا شكرا شكرا جدا ليكم لخدماتكم وللمواضيع بتاعتكم لكها
ثالثا انا عندي سؤال محيرني جدا بقالو فتره ايزاي اقبس جوهرة الرعد في المروحه وجوهرة المجد في البرج؟

انا حطيت صور للمروحه والبرج في المرفقات ارجو الرد وجزاكم الله خيرا

LordSmsm 03-01-2010 04:39 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة modylost2003 (المشاركة 189699)
اولا سلام عليكم
ثانيا شكرا شكرا شكرا جدا ليكم لخدماتكم وللمواضيع بتاعتكم لكها
ثالثا انا عندي سؤال محيرني جدا بقالو فتره ايزاي اقبس جوهرة الرعد في المروحه وجوهرة المجد في البرج؟

انا حطيت صور للمروحه والبرج في المرفقات ارجو الرد وجزاكم الله خيرا

تقدر تضع فيها الجواهر
اقولك ازاى

فيه جنب المروحة والبرج كلمة اسمها اقتباس متهيألى

هتدوس عليها هيظهرلك نافذة

ومن خلالها تقد تضع عتاد مكهرب
يعنى نقى-فاخر-راقى

وعلى كل عتاد تحطه هتاخد نقاط

اول متجمع 8 الاف نقطة تقدر تفتح المقبس الاول وتضع الجوهرة
وثانى حاجة اول متجمع 20 الف نقطة تقدر تفتح المقبس التانى وتضع الجوهرة

والكلام ده ينطبق على المروحة والبرج وتقبل مرورى

مـــفتونـك 03-01-2010 10:40 PM

السلام عليكم ممكن احد يعلمني كيف ادخل العبه انا بدي العب بس ماعرف ممكن احد يعلمني:d

مـــفتونـك 03-01-2010 10:48 PM

ممكن احد يعلمني الدخول للعبه

angel-of-heaven 03-02-2010 03:16 AM

ازاى اشحن رصيد موبايل من شركة فودافون على نظام الشحن عن طريق الهاتف النقال ارجو الرد السريع جدا والى يعرف يقولى على الموضوع ده او على ميلى وشكرا angelof_heaven2002@yah

modylost2003 03-02-2010 06:18 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة lordsmsm (المشاركة 189832)
تقدر تضع فيها الجواهر
اقولك ازاى

فيه جنب المروحة والبرج كلمة اسمها اقتباس متهيألى

هتدوس عليها هيظهرلك نافذة

ومن خلالها تقد تضع عتاد مكهرب
يعنى نقى-فاخر-راقى

وعلى كل عتاد تحطه هتاخد نقاط

اول متجمع 8 الاف نقطة تقدر تفتح المقبس الاول وتضع الجوهرة
وثانى حاجة اول متجمع 20 الف نقطة تقدر تفتح المقبس التانى وتضع الجوهرة

والكلام ده ينطبق على المروحة والبرج وتقبل مرورى

مش عارف اشكرك ايزاي ولا اقولك ايه
اقولك الف الف الف الف مليون شكر ولا اقولك اسف ولا اقولك اني محرج منك . انا اصلي اول مره حد يساعدني
بس سؤال اخير ووعد مش هازعج حد تاني
هل من طريقه فعاله احول البرج الراقي الي فاخر ؟ / ولو حبيت اشتري واحد فاخر يبقه بكام ؟
وجزاكم الله خيرا

money$$man 03-04-2010 08:43 AM

الباتش الجديد
 
انا نزلت الباتش الجديد اللى لسه طالع وكونكر باظت ومش راضيه تشتغل عمل ايه ردوا عليا بسرعه بليز:confused::confused::(:(

pop77712 03-09-2010 05:03 AM

انا ارتشر لفل 104 وفى مهمة star twor انا بعمال كل حاجة زى ما الاخ
-!HamadaMagdy!-
شرح بالضبط واجى عند الحتى ده وادوس Thank you اللعبة تقف متتحركش وتهنج وانا محصلتش معاية قابل كدة
http://img15.imageshack.us/img15/7936/83131890.jpg
ممكن اعرف اية المشكلة ولكم جزيل الشكر

best man 03-09-2010 08:22 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة pop77712 (المشاركة 193350)
انا ارتشر لفل 104 وفى مهمة star twor انا بعمال كل حاجة زى ما الاخ
-!hamadamagdy!-
شرح بالضبط واجى عند الحتى ده وادوس thank you اللعبة تقف متتحركش وتهنج وانا محصلتش معاية قابل كدة
http://img15.imageshack.us/img15/7936/83131890.jpg
ممكن اعرف اية المشكلة ولكم جزيل الشكر

ده لي ان العبه بتعتك مش متحمله كويس او نقصه حاجه علي عموم ياريت تنزل العبه او الباتش الجديد لو نلت الباتش وي برده في مشكله نزل العبه لو نزلت العبه وي برده فيه مشكله يبقي اكيد جهازك قديم شويه فاأصبر عليه وي متحركش اي حاجه:)

عمرو1234 03-09-2010 01:50 PM

يا جماعة انا كنت بقالى مدة مبفتحش اللعبة ووقفت عند باتش 1061 ورجعت تانى من بداية باتش 1071 الى 1076 وملقتش الباتشات اللى فاتتنى قلت عادى وحملت الباتشات الجديدة واللعبة اشتغلت بس مبتدخلش
لما بخش عند شاشة السيرفرات وادخل الحساب وكلمة المرور لا يمكن تشغيل اللعبة بسبب صيانة السيرفر او ازدحام الأنترنت
اعمل ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

L3EB 03-29-2010 11:42 AM

مـمـكـن مساااااااااااااااااااااااعدهـ أخواني


"عـرض خاص" اللي يعرف موعد العرض الخاص الرجاء الرد بسررررعه ..... وشكرى

ALMGHOoOL 03-29-2010 12:54 PM

سلام

أنا مستلك سلاح من المدرب جديد وأبغى أستخدمه

يقول مطلوب سيف من المستوى الثاني كيف ؟؟

يا ريت توضحوا لي وحاجة ثانية مهارة الهدير ما تشتغل عندي ما العلم إني في المستوى31 المفروض تشتغل

وأنا نيجا أرجو التوضيح وشكرا

hulk221 04-03-2010 04:00 PM

سؤال
 
اخوي كيف تحل مشكلة الباتش انا حملت الباتش وبردو ما اشتغل شو اسوي ارجو المساعدة

EgY|ErroR 04-04-2010 11:51 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة m.t3lab (المشاركة 188093)
بسم الله الرحمن الرحيم
كيف ارفع مستواى أنا عملت مهام صيد 100وحوش 3 فى اليوم
مع العلم انا شخصيتى رامى
انا فى مدينة التؤم ولم اجد أحد يلفلف نى ويرفع مستواى انا مستوى 31
وبدأت اللعبة أمس 24 فبراير 2010
هل من مساعد

اذهب الى غايه القيقب ( قلعه العنقاء ) واضرب في قطاع الطرق والظربان

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة erogon (المشاركة 188098)
انا اللى سالتك فووق غلى الريفليكت وانا محارب ياريت تقولى افضل ريبرن انا قريت موضوع الريبرن بس انا لسة مبتدى ياريت ترد بسرعة انا 120 وشكرا

اعتقد محارب هو افضل ريبورن لك عشان يكون معاك الانعكاس ( الريفلكت ) في السكند


اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة asyakingdom (المشاركة 189561)
بسم الله ...
سلام عليكم يا جماعه
انا لاعب جديد .. نزلت العبه شغال 100%
بس المشكله ما تظهرلي كلمات عربيه .. يعني انجليزي مشفر
ممكن مساعد
الله يجازيكم الف خير ^__^

المشكله ععندك في نسخه الويندوز
اعد تعريف اللغه العربيه

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة angel-of-heaven (المشاركة 190117)
ازاى اشحن رصيد موبايل من شركة فودافون على نظام الشحن عن طريق الهاتف النقال ارجو الرد السريع جدا والى يعرف يقولى على الموضوع ده او على ميلى وشكرا angelof_heaven2002@yah

ادخل على صفحه تعبئه الرصيد بالموقع الرئيسي لقهر
ثم اختار نظام وان بيب للشحن عن طريق الموبايل واختار عدد الكروت وفئه الكرت
ستتحول لصفحه وان بيب سجل عليه برقم التليفون اللي هتشحن من عليه
سيطلب منك ارسال رسائل من رقم الموبايل المسجل به لرقم معين
وسيتم تعبئه رصيدك ووافق على الشراء ومبروك عليك

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة modylost2003 (المشاركة 190130)
مش عارف اشكرك ايزاي ولا اقولك ايه
اقولك الف الف الف الف مليون شكر ولا اقولك اسف ولا اقولك اني محرج منك . انا اصلي اول مره حد يساعدني
بس سؤال اخير ووعد مش هازعج حد تاني
هل من طريقه فعاله احول البرج الراقي الي فاخر ؟ / ولو حبيت اشتري واحد فاخر يبقه بكام ؟
وجزاكم الله خيرا

البرج تحوله لراقي بكرات التنين عن طريق مدينه التؤام او السوق
وسعر البرج الفاخر يختلف من سيرفر لاخر ولكنه في حدود 1000 سي بي اس

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عمرو1234 (المشاركة 193446)
يا جماعة انا كنت بقالى مدة مبفتحش اللعبة ووقفت عند باتش 1061 ورجعت تانى من بداية باتش 1071 الى 1076 وملقتش الباتشات اللى فاتتنى قلت عادى وحملت الباتشات الجديدة واللعبة اشتغلت بس مبتدخلش
لما بخش عند شاشة السيرفرات وادخل الحساب وكلمة المرور لا يمكن تشغيل اللعبة بسبب صيانة السيرفر او ازدحام الأنترنت
اعمل ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امسح اللعبه وستبها من جديد
واترك الباتش التلقائي يقوم بالتحديث

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة almghoool (المشاركة 204313)
سلام

أنا مستلك سلاح من المدرب جديد وأبغى أستخدمه

يقول مطلوب سيف من المستوى الثاني كيف ؟؟

يا ريت توضحوا لي وحاجة ثانية مهارة الهدير ما تشتغل عندي ما العلم إني في المستوى31 المفروض تشتغل

وأنا نيجا أرجو التوضيح وشكرا

ارجو ان ترجع صفحهع او اتنين لانني قمت بالجواب على اسئلتك

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hulk221 (المشاركة 207937)
اخوي كيف تحل مشكلة الباتش انا حملت الباتش وبردو ما اشتغل شو اسوي ارجو المساعدة

امسح اللعبه وستبها من جديد

ودع الباتش التلقائي يقوم بالتحديث


الساعة الآن »07:35 PM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية