Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   المنتدى العام للإصدار الإنجليزي لكونكر أونلاين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   يلا كلو يدخل ويسأل السؤال الى هوا عايزه وان شاء الله هجاوبو عليه (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=25697)

i-Miss-yoU 04-27-2010 03:03 AM

يلا كلو يدخل ويسأل السؤال الى هوا عايزه وان شاء الله هجاوبو عليه
 
يلا كله يخش ويسأل وان شاء الله الاجابه هتوصله











وراجو الدعاء لى بقبول الاشراف
وان شاء الله هتشوفو منى اجمل الشروحات

Goblin boy 22 04-27-2010 11:09 AM

يا ريت تقول لي لما السرفر بيقفل بيقعد مدة قد ايه قافل ؟

Haker 04-27-2010 05:02 PM

انا لسة مسطب كونكر الكلينت 5207 مش ردية تشتغل لسة سبتها تحمل الباتشات القديمة خلصت لقيتها بتتعاد تانى ولقيتها مش بتشتغل لغيتها وعملت من تانى تعرف طريقة اسهل؟

i-Miss-yoU 04-27-2010 05:08 PM

اقتباس:

انا لسة مسطب كونكر الكلينت 5207 مش ردية تشتغل لسة سبتها تحمل الباتشات القديمة خلصت لقيتها بتتعاد تانى ولقيتها مش بتشتغل لغيتها وعملت من تانى تعرف طريقة اسهل؟
يا ريت تبعت صوره لمشكلتك او توضحها اكتر
بس انا هديك عنوان تحمل منه الباتشات بسهوله ومن موقع الشركه
http://64.151.117.73/enzf/
ده رابط تقدر تحمل منه الباتشات من ول ما اللعبه اتعملت لغايه دلوقتى

i-Miss-yoU 04-27-2010 05:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة aelkady2003 (المشاركة 227218)
ارجو شرح كامل وافى عن التحيثات الجديدة اللى نازلة انهاردة 27/4/2010 وشرح المهمات الجديدة ( عودة الاساطير )

التحديثات والكويست اتشرحت بالفعل

i-Miss-yoU 04-27-2010 05:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Goblin boy 22 (المشاركة 227288)
يا ريت تقول لي لما السرفر بيقفل بيقعد مدة قد ايه قافل ؟

اتفضل


Monday: 18:00-18:30 PDT
Wednesday: 18:00-18:40 PDT
Friday: 18:00-18:30 PDT
Sunday: 18:00-18:30 PDT

JustPeace 04-27-2010 05:54 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة i-miss-you (المشاركة 227485)
التحديثات والكويست اتشرحت بالفعل

اتشرحت فين يا غالى ؟

Goblin boy 22 04-27-2010 09:03 PM

مشكووور جدا على الاجابة

بس انا عندي كمان سوؤال

ازا اقدر اخد حاجة من تحت حد ؟



و ياريت مكنش تقلت عليك

كليوب 04-27-2010 09:06 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة goblin boy 22 (المشاركة 227603)
مشكووور جدا على الاجابة

بس انا عندي كمان سوؤال

ازا اقدر اخد حاجة من تحت حد ؟



و ياريت مكنش تقلت عليك

انتا ماتقدرش تاخد حاجة من تحت شخص الا ادا كان هادا الشخص شبح (ميت)

Goblin boy 22 04-27-2010 09:12 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة كليوب (المشاركة 227605)
انتا ماتقدرش تاخد حاجة من تحت شخص الا ادا كان هادا الشخص شبح (ميت)







بس ان بشوف ناس بيعملوها

وكان في واحد كتب موضوع عن كده بس مكملهوش

shery sam 04-27-2010 09:22 PM

فى سؤال
سطبت النسخة
3 مرات
واللعبة مش عايزة تشتغل النهردة
رغم انها كان شغالة كويس
لغيتها وحملتها تانى
وعمالة تحمل فى بدجات
ومش بتفتح ياترى عشان التحديثات الجيدة مش هتتفح

كليوب 04-27-2010 09:23 PM

انا لحد علمي انو لما تضغط عالشئ و شخصيتك لسا ماوصلتش الي هادا الشئ تقدر تمسكو حتي لو كان تحت شخص لكن ادا واحد جلس او وقف علي الشئ هادا وانتا بعدين ضغطت عالشئ الواقع في الارض ماتقدرش الا ادا كان شبح

كليوب 04-27-2010 09:24 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة shery sam (المشاركة 227633)
فى سؤال
سطبت النسخة
3 مرات
واللعبة مش عايزة تشتغل النهردة
رغم انها كان شغالة كويس
لغيتها وحملتها تانى
وعمالة تحمل فى بدجات
ومش بتفتح ياترى عشان التحديثات الجيدة مش هتتفح

استن صاحب الموضوع انا معرفش سوري:rolleyes:

shery sam 04-27-2010 10:39 PM

شكرا جدا
انا حليت المشكلة خلاص
فضلت انزل حبة فيرجن ولا بعض لحد لما اشتغلت

elm3nsy 04-27-2010 10:49 PM

تعليه السلاح من 120 الى 130 تحتاج كام دى بى مع العلم ان السلاح سوبر 1 سوكت بلاس 3

^king~of~hell^ 04-27-2010 11:35 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة elm3nsy (المشاركة 227769)
تعليه السلاح من 120 الى 130 تحتاج كام دى بى مع العلم ان السلاح سوبر 1 سوكت بلاس 3

بعد اذن صاحب الموضوع
10 دى بى واحسنلك بيعوه وشترى واحد 2 سوكت 130 جاهز

^king~of~hell^ 04-27-2010 11:58 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Goblin boy 22 (المشاركة 227603)
مشكووور جدا على الاجابة

بس انا عندي كمان سوؤال

ازا اقدر اخد حاجة من تحت حد ؟



و ياريت مكنش تقلت عليك

بعد اذن صاحب الموضوع
حاله وحده بس ان الحاجه دى تكون بتاعتك
تمشى بعيد عن الحاجه لحد ما تختفى لو بتعرف تحرك الشاشه من غير متحرك شخصيتك حركها فى اتجاه حاجتاك لحد ما الايتم يظهر من غير اللى قعد عليه مايظهر ودوس خدها
لو مبتعرفش تحرك الشاشه دوس على الزرار اللى جمب الزرار اللى بيخفى الخريطه ودوس على Alt فى الكى بورد وحرك الموس فى اتجاه الايتم الشاشه هتتحرك

الرحيق المختوم 04-28-2010 01:02 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة كليوب (المشاركة 227605)
انتا ماتقدرش تاخد حاجة من تحت شخص الا ادا كان هادا الشخص شبح (ميت)

لا انت تقدر تاخد الحاجه عادى من تحت اى حد حنى لو مش شبح عن طريق حاجه اسمها العدسه وممكن تعمل بحث عن الموضوع ده وهتلقى حد شرحها ان شاء الله

@KiMoOo@ 04-28-2010 02:44 AM

ازاى اجيب soul token
عايز اعمل مهمة اللبس السوبر ودى اللى نقصانى عشان اخش لاب 4

i-Miss-yoU 04-28-2010 05:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة @KiMoOo@ (المشاركة 228002)
ازاى اجيب soul token
عايز اعمل مهمة اللبس السوبر ودى اللى نقصانى عشان اخش لاب 4

ادخل اللاب 3 واقتل الوحوش دى
Fiend Bat
http://img8.imageshack.us/img8/1237/606pv9.jpg

@KiMoOo@ 04-28-2010 05:57 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة i-miss-you (المشاركة 228304)
ادخل اللاب 3 واقتل الوحوش دى
fiend bat
http://img8.imageshack.us/img8/1237/606pv9.jpg

يا باشا دخلت وفضلت نص ساعه اقتل موقعش منهم حاجة
هل فى حتت معينة جوة لاب 3 بيقع فيها السول توكن

~shiko~ 04-28-2010 06:22 PM

بعد اذن صاحب الموضوع

ممكن اشترك اجاوب معاها على اسئلة الناس :)

انا صحيح مش بلعب بس ممكن افيد بخبرتى فى اللعبة :d

i-Miss-yoU 04-28-2010 08:16 PM

اوك وخصوصا انى هكون متغيب فى الفتره الى جايه عشان الامتحانات

Vampirooo 04-28-2010 11:43 PM

السول توكن بتقع فى لاب 3 بس عايزه صبر ولو انت محظوظ ممكن تقع على طول

i-Miss-yoU 04-29-2010 12:37 AM

بس احسن لك اشتريها

i-Miss-yoU 04-29-2010 12:40 AM

اعلن ان المسؤل عن الموضوع الان هو SNAKE 7 الى ان انتهى من الامتحانات
ويمكن ان يتخذ مساعدا له
:cool::cool:

~shiko~ 04-29-2010 02:37 AM

ربنا يخيلك يا حبى :d

MODAMER 04-29-2010 02:53 AM

لازم يكون ميت بكل بساطه اذبحه و خذ حاجتك ^^:p

~shiko~ 04-29-2010 05:48 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة MODAMER (المشاركة 229966)
لازم يكون ميت بكل بساطه اذبحه و خذ حاجتك ^^:p


مش فاهم حاجة :mad::eek:

الرامى القاهر 05-01-2010 12:11 PM

السلام عليكم
عندى طلب بخصوص ريبورن ارشر هو لسا بس قريب من الريبورن ايه أفضل ريبورن ليه
طلباتى يكون الدم عالى و يقدر يعمل pk ويكون جامد فى الأرينا سواء بتاعت ال2 كره خبره او بتاعت مدينه
التوأم وعايز كذا طريقه اخليه غنى جداً بيها لان كل اللى املكه مليون سلفر و20 سبس فقط !
بالرغم من انه الأرشر اكثر الشخصيات اغتناءً وشكراً

~shiko~ 05-01-2010 12:19 PM

:
اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الرامى القاهر (المشاركة 232521)
السلام عليكم
عندى طلب بخصوص ريبورن ارشر هو لسا بس قريب من الريبورن ايه أفضل ريبورن ليه
طلباتى يكون الدم عالى و يقدر يعمل pk ويكون جامد فى الأرينا سواء بتاعت ال2 كره خبره او بتاعت مدينه
التوأم وعايز كذا طريقه اخليه غنى جداً بيها لان كل اللى املكه مليون سلفر و20 سبس فقط !
بالرغم من انه الأرشر اكثر الشخصيات اغتناءً وشكراً



بص على حسب الكلام الى فى توقيعك انت لفل 113

يبقى انت لسة قدامك شوية على الريبورن :eek:

انت عاوز شخصية يكون دمها عالى يبقى الاول لازم تنزل من 130:confused:

ثانيا انت عاوز شخصية تكون بتعمل بى كى كويس يبقى بلاش ارشر تانى وواتر لان دول الشخصيتين الى مش هتلعب بيهم بى كى :D

بص هقولك الارشر ملوش غير نازليتن

ارشر تو ورير (ودة انا بحبة جدا)

او

ارشر تو تروجان

والاتنين جامدين بس الاحسن طبعا ارشر تو ورير لانة معاة الريفلكت ودى الى بتفديك جدا جدا فى السكند

بس فية ملحوظة احسنلك طلع الارشر دة ال130 وظبتلة اسطف واعمل وترات او اعمل مون بوكسات او اى حاجة تجيب

منها فلوس واعمل اكونت جديد نينجا ورير ونزلة بعد كدة اى حاجة:D

لو فية اى سؤال انا موجود :p:p

الرامى القاهر 05-01-2010 04:50 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة snake7 (المشاركة 232523)
:



بص على حسب الكلام الى فى توقيعك انت لفل 113

يبقى انت لسة قدامك شوية على الريبورن :eek:

انت عاوز شخصية يكون دمها عالى يبقى الاول لازم تنزل من 130:confused:

ثانيا انت عاوز شخصية تكون بتعمل بى كى كويس يبقى بلاش ارشر تانى وواتر لان دول الشخصيتين الى مش هتلعب بيهم بى كى :D

بص هقولك الارشر ملوش غير نازليتن

ارشر تو ورير (ودة انا بحبة جدا)

او

ارشر تو تروجان

والاتنين جامدين بس الاحسن طبعا ارشر تو ورير لانة معاة الريفلكت ودى الى بتفديك جدا جدا فى السكند

بس فية ملحوظة احسنلك طلع الارشر دة ال130 وظبتلة اسطف واعمل وترات او اعمل مون بوكسات او اى حاجة تجيب

منها فلوس واعمل اكونت جديد نينجا ورير ونزلة بعد كدة اى حاجة:D

لو فية اى سؤال انا موجود :p:p


بالنسبه للفلى فدى مش مشكله لان عندى 5 كراسى لفلفه فرى يلفلفونى **** 3 او 4 لفلات بالاسكاتر فى ال lab 2 او

الred devils

ثانياً انت يعنى رأيك اخلى ده اكونت فلوس واعمل ننجا كويس ؟

الفهد 05-01-2010 05:18 PM

من فضلك الجواهر الاقيها فين احفر فى المنجم ولا اقتل وحش الصخور اللى فى المنجم ؟ ارجو الرد بسرعة

~shiko~ 05-01-2010 11:26 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الرامى القاهر (المشاركة 232727)
بالنسبه للفلى فدى مش مشكله لان عندى 5 كراسى لفلفه فرى يلفلفونى **** 3 او 4 لفلات بالاسكاتر فى ال lab 2 او

الred devils

ثانياً انت يعنى رأيك اخلى ده اكونت فلوس واعمل ننجا كويس ؟



والله دى من وجهة نظرى المتواضعة :p

~shiko~ 05-01-2010 11:26 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الفهد (المشاركة 232746)
من فضلك الجواهر الاقيها فين احفر فى المنجم ولا اقتل وحش الصخور اللى فى المنجم ؟ ارجو الرد بسرعة



حدد كلامك جواهر اية:)

nareuto45 05-01-2010 11:35 PM

انا لما بفتح 2اكونتات واحد بيبق والاخر بيفصل ممكن حل وبيقولenvoyer le rapport

~shiko~ 05-02-2010 02:04 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nareuto45 (المشاركة 233030)
انا لما بفتح 2اكونتات واحد بيبق والاخر بيفصل ممكن حل وبيقولenvoyer le rapport


انت فى كونكر العربى وانا مش بفهم فيها اوى :d

الفهد 05-03-2010 02:44 PM

الجواهر المطلوبة للريبورن الاقيها فين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

best man 05-03-2010 07:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Goblin boy 22 (المشاركة 227603)
مشكووور جدا على الاجابة

بس انا عندي كمان سوؤال

ازا اقدر اخد حاجة من تحت حد ؟



و ياريت مكنش تقلت عليك

لا طبعا تقدرو بتعتك هتاخده علي طول لو مش بتعتك هتخدها بعد شويه وي الصور ايهhttp://img341.imageshack.us/img341/5854/2760333.jpg انا دلوقتي رميت حاجه بعدينhttp://img69.imageshack.us/img69/8032/2762770.jpg الأكونت التناي مش عارف يخده هقوم جي بعيد عنه بي شويه المهم مشفوش وي بعديه دوسalt وي تكون تجيب عل نحيته هتظر لك الأايتم الوحديه وي مش عليه الشخصيه ىزي كدهhttp://img28.imageshack.us/img28/8127/4133132.jpg وي بعديه هتكون خته زي الصوره ديه
http://img215.imageshack.us/img215/4315/4153617.jpg

وي مبروكك

~shiko~ 05-03-2010 09:57 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الفهد (المشاركة 234372)
الجواهر المطلوبة للريبورن الاقيها فين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



قصدك الجميات لو قصدك هيا

يبقىانت بتحفر فى المناجم بس احسنلك اشريها دة فى حدود 100 الف تقريبا :)


الساعة الآن »06:38 AM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية