Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

rooor 12-17-2010 10:28 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hyder x (المشاركة 452057)
شبآب انا اول مرة العب اللعبة ودخلت ولم افهم شيئ هل هنآك دليل للعبة وكيفية اللعبة وتئدية المهآم ..والقتآل..إلخ


hhh20 12-17-2010 01:24 PM

والله النت شغال ومش بطيئ وبشغل بيه لعبه سيلك رود معرفش في ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

petos 12-18-2010 12:55 PM

انا عاوز مساعدة كبيرة
اول ما شخصية الراهب نزلت عملت اكونت واخارت المونك وجيت ادخل اللعبة جبهولى وريور جربت كذا مرة حصل نفس المشكلة
قلت ل صحابى ف هوا عملى الشخصية دخلت ولعبت لقيت الاسكلات مفيش ولا حاجة منها بتشتغل حتى الاكس بى سكل ارجو المساعدة

faraslave 12-18-2010 12:59 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة petos (المشاركة 453819)
انا عاوز مساعدة كبيرة
اول ما شخصية الراهب نزلت عملت اكونت واخارت المونك وجيت ادخل اللعبة جبهولى وريور جربت كذا مرة حصل نفس المشكلة
قلت ل صحابى ف هوا عملى الشخصية دخلت ولعبت لقيت الاسكلات مفيش ولا حاجة منها بتشتغل حتى الاكس بى سكل ارجو المساعدة

جرب تفتحة من مقهى انترنت
وتشوف لو اكونت اشتغل كويس
يبقى العيب فى نقص ملفات باتشات لعبة تقوم منزلها تانى

petos 12-18-2010 02:38 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة faraslave (المشاركة 453820)
جرب تفتحة من مقهى انترنت
وتشوف لو اكونت اشتغل كويس
يبقى العيب فى نقص ملفات باتشات لعبة تقوم منزلها تانى

طيب ف حاجة تانية لما افتح اللعبة مش بتتفتح لازم افتحها من ملف AutoPatchRestart

القعقاع 12-18-2010 08:02 PM

مطلوب برنامج DirectX9c او برنامج مشابه يشغل كونكر على وندوز 7

لحد يقول كونكر ماتشتغل على وندوز7 الا بتشتغل وانا قريت في كونكر الانجليزي انها بتشتغل عليه

بو خلود 12-18-2010 08:11 PM

يمكان عل العربي لا

saber2202 12-18-2010 08:13 PM

لوسمحت عاوز اعرف بس الاستنساخ هايتلغى ولا دى اشاعه

بو خلود 12-18-2010 08:15 PM

افا ولا سويته انا اخخخ من الفيروس العين ال خبر الجهاز و ركبت فيه وندز7 اففف

rooor 12-19-2010 04:36 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة saber2202 (المشاركة 454247)
لوسمحت عاوز اعرف بس الاستنساخ هايتلغى ولا دى اشاعه

اشاعه

الاستنساخ جزء من اللعبه لا يمكن حذفه

:)

yoyo4el 12-23-2010 03:30 PM

السلام عليكم
انا خالى عايش فى فرنسا-باريس و هو يقدر يشحنلى سى بى اس فى كونكر الإنجليزية
لكن لا اعرف طريقة يقدر يشحنلى بيها
يعنى فى محلات للكاش يو فى فرنسا او اى مركز بيع لكونكر
و شكراً....

saad2012 12-24-2010 02:11 AM

فقدان العتاد
 
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
بعد التحيه ..
الشكوي لغير الله مزله انا بقي شكوتي بداخل اللعبه ان صديق لي علي الحساب اخد مني بعض العتاد وعمل معايا شريك تجاري بعدها وكل لما اكلمه يحسسني انه بيعاني من ضعف النت ثم اقل من دقيقه يقفل الحساب وهاكذا

ارجو من سيادتكم الافاده او المساعده او الاتصال بالجي ام هو الراعي بتاعنا بداخل اللعبه

معلومه هامه انا معي اكثر من 20 برينت لنفس الشخص يثبت انه اخد مني عتادي

وتهربه منه وكدبه وادعائه انه مش هو الشخص اللي بيلعب علي الحساب ارجو الافاده

DJ-CoOoL 12-26-2010 11:29 AM

ياشباب أنا عامل مجموعه هنا على المنتدى ياريت تدخلو تشاركونا فيها والله هنزداد شرف بيكو إحنا فى المجموعه بنحل مشاكل بعض
شباب~بنات
ياريت تشرفنا بدخولك العزيز من
هنا
http://bbs.arab.91.com/group.php?groupid=233
وشكرا على مروركم فى الموضوع أكون سعيد أكتر لو فيه ردود


http://bbs.arab.91.com/picture.php?a...pictureid=8411

مع السلامة

عبدالر 12-27-2010 03:56 PM

ممكن اعرف اشنون الحق على الهديه

kiroonet 12-29-2010 09:14 AM

بسم الله الرحمن الرحيم


انا عندى مشكلة ويريت اي حد يقولى تتحل ازى
اولا انا مبعرفش اتكلم انجليزى خالص ومش عارف اكلم الهلب ديسك
وياريت حد يقدر يسعدنى

الموضوع كلة انى نسيت رقم الهاتف (كود الامان) وعايز اجيبه عشان اغير البريد الالكتـــــــرونى
مع العلم انى معايا البريد الالكترونى وسوال الامان والرقم السرى واســـم الحساب

في انتظار مساعدتكم

bobooosmanmi 12-30-2010 02:47 AM


السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

انا عندي مشكلة عويسة يا شباب وارجو الرد عليا اعمل اية وحد يسعدني بليز
انا معايا اكونت ومعايا السؤال والاجابة والرقم التاكيدي
واقعد فترة ملعبتش ونسيت الباسورد والايميل الضامن
ومعرفتش اعمل حاجة علي السايت **** كونكر
عاوز ححد يسعدني بليز
واسف علي الازعاج

delo0o السعودي 01-11-2011 08:56 AM

ممكن سؤال ياشباب

bmn22 01-11-2011 04:04 PM

[QUOTE=karemfay10;5616]انا عند اكونت مسروق مني بس انا مش عرف الايميل الدالة اعمل بس انا معاية اجابه والسؤال اكونت :confused::confused:[/QUOTاوك انا ممكن اسعدك انا اسمي احمد وشخصيتيahmed20100في شهارير:cool::cool::cool:

bmn22 01-11-2011 04:04 PM

انا ممكن اسعدك اسم شخصيتيahmed20100في سرفار شهارير

حسن باشا 01-17-2011 11:13 AM

القروط النقيه
 
عاوز اعرف طريقه عمل القروط النقيه بليييزززز حد يجاوبنى

z3z3h12 01-17-2011 11:39 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kiroonet (المشاركة 461525)
بسم الله الرحمن الرحيم


انا عندى مشكلة ويريت اي حد يقولى تتحل ازى
اولا انا مبعرفش اتكلم انجليزى خالص ومش عارف اكلم الهلب ديسك
وياريت حد يقدر يسعدنى

الموضوع كلة انى نسيت رقم الهاتف (كود الامان) وعايز اجيبه عشان اغير البريد الالكتـــــــرونى
مع العلم انى معايا البريد الالكترونى وسوال الامان والرقم السرى واســـم الحساب

في انتظار مساعدتكم

https://7esab.91.com/enmyaccountsubmit/index.aspx

اتفضل اخي حتا لو نسيت رقم الهاتف بس متذكر سؤال الامن والجواب والبريد و الحساب

اكتب البينات وتجيلك رساله بعد 2يوم وشكرأأ

علي حسيني علي 01-18-2011 09:12 AM

انا كنت في الريبورن نينجا و السم كان 4 مثبت نزلت سكند نينجا و السم رجع من الاول هو لازم اثبتو تاني ولا ايه

علي حسيني علي 01-18-2011 09:23 AM

انا كنت في الريبورن نينجا و السم كان 4 مثبت نزلت سكند نينجا و السم رجع من الاول هو لازم اثبتو تاني ولا ايه :)::)

rooor 01-18-2011 09:32 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة علي حسيني علي (المشاركة 477076)
انا كنت في الريبورن نينجا و السم كان 4 مثبت نزلت سكند نينجا و السم رجع من الاول هو لازم اثبتو تاني ولا ايه :)::)

وصله الى نص الهاره ,~

يعني خلي السم 2 , ويرجع 4

^^ ..~

HammodeH 01-18-2011 11:20 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
السلام عليكم انا اخوكم المعروف بkiler حيث اني نسرق حسابي من قبل صديقي اين اجد الدعم او وديلي رسالة خاصة على حسابي اوكي ارجوكم:(

HammodeH 01-18-2011 11:22 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة rooor (المشاركة 477079)
وصله الى نص الهاره ,~

يعني خلي السم 2 , ويرجع 4

^^ ..~

هههههههههههههههه لا مش لازم بس يوصل المستوى الازم ل4 يرجع السم ثابت

hazem12345t 01-18-2011 09:13 PM

مساعده شباب
 
انا عندي من باتش 1156 الى 1172 مش راضي ينزل خالص و بيعلق كل شوية و مش عارف افتح و خايف يعمل خطا او اي حاجه ممكن مساعده:(:(

tek666 01-19-2011 12:37 AM

جماعه انا عندى مشكله فى الباتش اليدوى و التلقائى الاثنين مش راضيين يحملو ابوس ايديكم بئالى شهرين عمال احاول مش عايزه تتعمل انا نزلت باتشات اليدوى و شغلتهم برضو ميشتغلوش ليه ليه:(:(:(:(

tek666 01-19-2011 12:39 AM

انا عندى الباتش 1169 مش راضى يحمل الى 1170 على الاقل و انا نزلت الباتش 1170 و شغلته برضو يشغلى اصدار 1169

z3z3h12 01-19-2011 11:53 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة tek666 (المشاركة 477714)
انا عندى الباتش 1169 مش راضى يحمل الى 1170 على الاقل و انا نزلت الباتش 1170 و شغلته برضو يشغلى اصدار 1169


أهلإ وسهلإ اإأخي العزيز ...

اسف على تاخير ...

اتفضل الرابط الذي ينزل فيه كل باتشات العبه ..


http://qahr.91.com/downloads/patch.shtml

tek666 01-19-2011 04:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة z3z3h12 (المشاركة 477963)

أهلإ وسهلإ اإأخي العزيز ...

اسف على تاخير ...

اتفضل الرابط الذي ينزل فيه كل باتشات العبه ..


http://qahr.91.com/downloads/patch.shtml

يا سيدى انا عارف انزلهم منين و انا نزلتهم انا نزلتهم و بعد اما اشغلهم برضو يفتحلى الاصدار القديم فهمت

ender7man 01-20-2011 03:02 AM

يا جماعه انا عوز احمل اللعبه وكل لم و الحمد لله تم التحميل بعد عناء طويل لكن مش عوزه تسطب على الجهاز ارجوكم حد يسعدنى

ninja1417 01-20-2011 09:37 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة tek666 (المشاركة 478120)
يا سيدى انا عارف انزلهم منين و انا نزلتهم انا نزلتهم و بعد اما اشغلهم برضو يفتحلى الاصدار القديم فهمت

حمل الباتشات في ملف اللعبة نفسها وفـك الضغط

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ender7man (المشاركة 478442)
يا جماعه انا عوز احمل اللعبه وكل لم و الحمد لله تم التحميل بعد عناء طويل لكن مش عوزه تسطب على الجهاز ارجوكم حد يسعدنى

إحتمال مافي مساحة في الجهاز في نفسه

ZOMBIE 01-21-2011 01:46 AM

مشكله في كلمة المرور حقت الخزنه
 
ابغا افتح الخزنه يطلعلي ادخل كلمة المرور لما اضغط اول حرف تقفل اللعبه وش السبب

shagone.alucard 01-21-2011 05:02 PM

السلام عليكم
ياجماعة انا لدي مشكلة في الحسبات فتحت حساب جديد لكن في كل مرة عندما اختار الشخصية و السيرفور و الاسم و كل شيئ التحميل يتوقف في النصف ماذا علي انا افعل ):

cmous 01-22-2011 08:29 AM

ماهو الزر الذي يقرب وبعد سطح اللعبة

tek666 01-22-2011 08:54 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ninja1417 (المشاركة 479194)
حمل الباتشات في ملف اللعبة نفسها وفـك الضغط



إحتمال مافي مساحة في الجهاز في نفسه

انا فكيت الضغط و عندى اصدار 1172 الباتش كل اما اجى اسطبو باتش 1173 و 1175 مبيتسطبوش و برضو الياتش التلقائى زيه مبيتسطبش

asdka2011 01-22-2011 06:52 PM

السلام عليكم انا الاوتو باتش مبيعملش ابدات وانا لازم كل مره اعمل تنزيل يدوي :mad::mad::mad:

dameurchahmi 01-23-2011 03:31 PM

ارجوكم اسرعوا
 
انا حملة اللعبة ولاكن التحديثات لاتثبة في الجهاز تظهر بطاقة مكتوب فيها

the virsion number of your current client is :1156. this patch only applies to version 1177 to1177

ارجوكم اسرعوا

cmous 01-23-2011 07:13 PM

كيف يمكنني أن أصل أو أذهب لمكان عبر الإحداتيات


الساعة الآن »01:53 PM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية