Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

elkhafey 11-29-2008 04:19 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة crazy (المشاركة 11455)
السلام عليكم اخوى الخفى

بس كان عندى سؤال

هل من طريقه لتغيير اسم الشخصه اللى يظهر داخل اللعبه

شكرا لمجهودك اخى

وعليكم السلام
منور يا كريزى
مع الاسف مفيش :(
مع التحية

kill_you812 11-29-2008 10:46 PM

معلش يابرنس انا برخم عليك بس اكتبه فينB>>emarled فى الماركت

PrinCCe 11-30-2008 08:16 PM

ياريت ياجماعة حد يساعدنى انا عندى شخصية واتر لفل 110 فهنزل ريبورن فكنت عايز اعرف ازاى اتزل ريبورن وايه الحاجات الى هاحتاجها عشان انزل ريبورن ارجو الرد السريع للأهمية ........ ؟؟؟؟

makmak2 11-30-2008 10:21 PM

انا عاوز اعرف ازاى انقل من سيرفر لسيرفر اخر ممكن حد يفدنى

Dark^^Light 11-30-2008 10:53 PM

مينفعش يا باشا

islam_r0 11-30-2008 11:32 PM

مش فاهم طريقه اللعب وازاى اجيب أسلحه وازاى أجيب درع كويس

علشان انا دلوقتى اى حد بيلمسنى بيموتنى من ضربه واحده

ياريت ترد عليا بسرعه

islam_r0 11-30-2008 11:34 PM

أنا نوعى internwarrior فى المرحله 68 مش فاهم طري قه اللعب وازاى أجيب سلا ولأالاقى وازاى أجيب درع يا ريت لو تعرف

أنا اسف انا شكلى كتبت كلام كتير غلط

انا محارب فى المرحله 68 مش فاهم طريقه اللعب خالص ياريت تقولى ازاى أترقى وازاى أجيب سلاح حلو ودرع كويس علشان اى حد بيموتنى من ضربه واحده

ممكن تشرحالى ازاى اعمل الترقيه lv70

SubZero 12-01-2008 12:58 PM

ممكن طريقة تحويل الجيمات النورمال لميتيورات

ragaa 12-01-2008 02:00 PM

ياجماعة انا لسه فى الاول خالص يدوب عملت اكونت للكونكر بس للاسف مش عارفة ادخل والعب لان اللعبة مش راضيه تفتح عندى مع انها اخر اصدار ودى مواصفات جهازى

viga card 32
ram 256
dsl 256
ياريت تقولولى ايه الحل او ايه هى المشكله

elkhafey 12-01-2008 05:32 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kill_you812 (المشاركة 11543)
معلش يابرنس انا برخم عليك بس اكتبه فينB>>emarled فى الماركت

لاوح فى الماركت واقف عند البنك واكتب الكلمة دى
حتلاقى الناس بتبعتلك trade وبتحطلك الحجر ادفعلهم من 10 الاف ل 50 الف
مع التحية

elkhafey 12-01-2008 05:33 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة PrinCCe (المشاركة 11869)
ياريت ياجماعة حد يساعدنى انا عندى شخصية واتر لفل 110 فهنزل ريبورن فكنت عايز اعرف ازاى اتزل ريبورن وايه الحاجات الى هاحتاجها عشان انزل ريبورن ارجو الرد السريع للأهمية ........ ؟؟؟؟

اتفضل يا غالى
http://bbs.arab.91.com/showthread.ph...ED%C8%E6%D1%E4
الموضوع مشروح فية كل حاجة
مع التحية

elkhafey 12-01-2008 05:37 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة islam_r0 (المشاركة 11972)
أنا نوعى internwarrior فى المرحله 68 مش فاهم طري قه اللعب وازاى أجيب سلا ولأالاقى وازاى أجيب درع يا ريت لو تعرف

أنا اسف انا شكلى كتبت كلام كتير غلط

انا محارب فى المرحله 68 مش فاهم طريقه اللعب خالص ياريت تقولى ازاى أترقى وازاى أجيب سلاح حلو ودرع كويس علشان اى حد بيموتنى من ضربه واحده

ممكن تشرحالى ازاى اعمل الترقيه lv70

http://bbs.arab.91.com/showthread.ph...E1%E6%D1%ED%D1
كل شىء موضح فى الموضوع اللى فوق دة
مع التحية

elkhafey 12-01-2008 06:00 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة SubZero (المشاركة 12138)
ممكن طريقة تحويل الجيمات النورمال لميتيورات

http://bbs.arab.91.com/showpost.php?p=404&postcount=11
اتفضل هنا
مع التحية

elkhafey 12-01-2008 06:02 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ragaa (المشاركة 12161)
ياجماعة انا لسه فى الاول خالص يدوب عملت اكونت للكونكر بس للاسف مش عارفة ادخل والعب لان اللعبة مش راضيه تفتح عندى مع انها اخر اصدار ودى مواصفات جهازى


viga card 32
ram 256
dsl 256

ياريت تقولولى ايه الحل او ايه هى المشكله




وعليكم السلام
بالنسبة لمواصفات الجهاز صعب انها فعلا تشغل اللعبة خصوصا لان ال vga 32 المفروض
ااقل حاجة 64 بيلت اوت
مع التحية

PrinCCe 12-01-2008 06:15 PM

انا كنت عايز اسئل سؤال انا كنت عايز اشترى كارت ديبى الى فى خمسة ديبيهات بس انا مش عارف اى مكان من الأماكن دى فهو ممكن لو اتصلت بيهم يجبولى الكارت ولا ايه والشحن هيبقى بكااام اصل انا بعيد عن مصر بحوالى ساعة ونصف بالسفر انا من محافظة الغربية فهل ينفع ان حد يجبلى الكارت وهياخد كااام ...................... وهومكتوب فى الأماكن مكان الأميريا هوا المكان ده الى جنب عبود ؟؟؟؟
وهما هيجبولى الكارت امتا لو انا اتصلت بيهم ؟؟ ولو ممكن ااانك **** الموضوع **** اماكن بيع الدراجون بول اصل مش لقيه ؟؟


وااااسف للإطالة
وارجو الأفادة وشكراا .

elkhafey 12-01-2008 06:22 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة PrinCCe (المشاركة 12244)
انا كنت عايز اسئل سؤال انا كنت عايز اشترى كارت ديبى الى فى خمسة ديبيهات بس انا مش عارف اى مكان من الأماكن دى فهو ممكن لو اتصلت بيهم يجبولى الكارت ولا ايه والشحن هيبقى بكااام اصل انا بعيد عن مصر بحوالى ساعة ونصف بالسفر انا من محافظة الغربية فهل ينفع ان حد يجبلى الكارت وهياخد كااام ...................... وهومكتوب فى الأماكن مكان الأميريا هوا المكان ده الى جنب عبود ؟؟؟؟
وهما هيجبولى الكارت امتا لو انا اتصلت بيهم ؟؟ ولو ممكن ااانك **** الموضوع **** اماكن بيع الدراجون بول اصل مش لقيه ؟؟


وااااسف للإطالة
وارجو الأفادة وشكراا .

الموضوع دة فية كل حاجة عن الكروت وطرق الشراء
http://bbs.arab.91.com/showthread.ph...t=%DF%D1%E6%CA
مع التحية

kill_you812 12-02-2008 05:58 PM

شكرا يامان على لمعلومه معلش تعبتك معى ياجميل

eng.peter_52 12-02-2008 10:42 PM

يا جماعة انا لسة فى الاول خالص عملت اكونت بس للأسف كل ما ادخل اللعبة وأكتب اليوسر والباسورد يقولى
Agin Later
ومن كتر تصفحى فى المنتدى فهمت ان اللعبة ليها باتشات وانا مش عندى غير اللعبة فقط
يا ريت حد يرد عليا ويقولى ايه المشكلة ؟؟ وأعمل ايه ؟ ويا ريت يجيبلى الباتشات الخاصة باللعبة لانى مش عارف أجبها من الموقع الرسمى للعبة


ولكم جزيل الشكر والاحترام




:(:(:(:(

SaMuRaIeG 12-03-2008 04:59 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة eng.peter_52 (المشاركة 12674)
يا جماعة انا لسة فى الاول خالص عملت اكونت بس للأسف كل ما ادخل اللعبة وأكتب اليوسر والباسورد يقولى
Agin Later
ومن كتر تصفحى فى المنتدى فهمت ان اللعبة ليها باتشات وانا مش عندى غير اللعبة فقط
يا ريت حد يرد عليا ويقولى ايه المشكلة ؟؟ وأعمل ايه ؟ ويا ريت يجيبلى الباتشات الخاصة باللعبة لانى مش عارف أجبها من الموقع الرسمى للعبة


ولكم جزيل الشكر والاحترام




:(:(:(:(


هيا بتعمل الموضوع دا معايا كتير ، بس اقعد اكتب اليوزر والباص وادخل كذا مره ،
وسؤال انت مسطب اللعبه ، ولا ايه الحكايه بالظبط ، ولا انت واخدها من واحد صحبك
وكمان حاجه مدام هيا جبتلك صفحة الدخول يبقى اللعبه متحدثه باخر اصدارات من الباتش
ولو عاز تعرف ازاي بتنزل للعبه وتسطبها ، ادخل على الرابط دا :

http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=382

root 12-03-2008 02:04 PM

السلام عليكم

انا مبتدأ في اللعبة ومعرفش كل خيارتها وطرقها

لكن انا طالب سؤال وياريت تكون الاجابة موجودة بالصور لاني هحاول انفذها بنفسي وانا شوية مبتدأ

انا دلوقتي كنت عاوز اجيب بو سوبر تو سوكت وعرفت انة هيكوون غالي اووي

انا دلوقتي معايا بو عادي خالص بس تو سوكت هل ينفع اجيب سوبر عادي وادمج الاتنين سوا واخليهم سوبر تو سوكت
واية الي هحتاجة في العملية دي

لو التكاليف طلعت بسيطة هطلب منكم شرح عملية الدمج بالصور
سلام الان

وبارك الله فيكم

Dream 12-03-2008 02:16 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة root (المشاركة 12838)
السلام عليكم


انا مبتدأ في اللعبة ومعرفش كل خيارتها وطرقها

لكن انا طالب سؤال وياريت تكون الاجابة موجودة بالصور لاني هحاول انفذها بنفسي وانا شوية مبتدأ

انا دلوقتي كنت عاوز اجيب بو سوبر تو سوكت وعرفت انة هيكوون غالي اووي

انا دلوقتي معايا بو عادي خالص بس تو سوكت هل ينفع اجيب سوبر عادي وادمج الاتنين سوا واخليهم سوبر تو سوكت
واية الي هحتاجة في العملية دي

لو التكاليف طلعت بسيطة هطلب منكم شرح عملية الدمج بالصور
سلام الان


وبارك الله فيكم

مرحبا root

مفيش حاجه اسمها تدمج بو 2 سوكت عادى ولا حتى سوبر فى حاجه تانيه تطلع سوكت

الطريقه الصحيحه هى لو انت تقدر تشترى بو سوبر عادى من غير سوكت يبقى جميل جدا

فى واحد npc فى birdisland واقف جنب pharmacist اسمه Artisancloud لو الاسم غلط حد يصلح لانى مش متأكده منه المهم انت بتاخد السلاح السوبر ومعاك 1 دراجون بوول و بتكلم الشخص ده بيفتح لك سوكت فى السلاح او البو السوبر.

لو عاوز 2 سوكت بتدفع 5 دراجون بوولز تانى لنفس الشخص.

لو معاك بو إليت 2 سوكت lvl 50 تقدر تعمله سوبر ب 6 دراجون بوول فى الماركت عند MagicArtisan

أو لو حظك كويس تعمله فى توين سيتى عند ArtisanWind هيكلفك من 1 الى 5 دراجون بوولز انت و حظك.

بالتوفيق ان شاء الله :)

king2010585 12-03-2008 02:23 PM

[IMG]http://www7.0zz0.com/2008/12/03/12/172683558.jpg[/IMG]
هو ده :rolleyes:

leonardo35 12-03-2008 11:37 PM

انا عندي سؤال انا عندي كونت واحد وكنت عامل شخصيتتين ارشر في السيرفر الاول وارشر في السيرفر التالت
السؤال هو كايف اصنع شخصية جديدو وكيف احدف شخصية قديمة وشكرا

Dark^^Light 12-04-2008 12:11 AM

علشان تحذف الشخصية مطلوب منك انك تفتحها و بعدين تدوس Option و Delet Account هيطهرلك رسالة اكتب فيها باسورد البنك و لو ملوش باسورد اكتب 0 و دوس Ok هتلاقيه اتمسح

leonardo35 12-04-2008 12:23 AM

اوكي انا هجرب ولو انا عندي النسخة الفرينسية علشان انا مغربي ^^
مشكووور اخي على تفاعلك معي

Dark^^Light 12-04-2008 12:25 AM

الله يخليك و ربنا معاك و تشتغل

leonardo35 12-04-2008 01:37 AM

تمام التماب
حاجة تاني كل شوية بتطلعلي خطا بيقولون الاتصال بسيرفر غير موجود الرجاء المحاولة اعمل ايه

iceboyz 12-04-2008 04:08 PM

عايز مساعدةةة
 
ياجماعه انا اميلى اتبند من غير ماعمل اى حاجه :(
لو حد يعرف ازاى ممكن ابعت رساله للجى ام
ياريت يرد عليا ضروررررررى

و شكرا

ماتريكس 12-04-2008 04:31 PM

ارجو المساعدة
 
انا يا جماعه لسة مستطب لعبة كونكر امبارح واشتغلت عليها كويس جيت النهارده مرضيايش تشتغل خالص وتجيب رسالة ولازم ادوس على اوكى اعمل ايه
فى واحد قلى هات وصلة التحديث بتعتها
وانا مش عارف اعمل ايه
ارجوووووووووووووووووووووووووكم ساعدووووووونى
باييييييييييييييييييييييز

elkhafey 12-04-2008 09:09 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة leonardo35 (المشاركة 13004)
تمام التماب
حاجة تاني كل شوية بتطلعلي خطا بيقولون الاتصال بسيرفر غير موجود الرجاء المحاولة اعمل ايه

أتأكد الاول من الكونكشين بتاعك
ثانيا لو عندك اى برامج بوت شيلها ونزل اخر باتش
مع التحية

elkhafey 12-04-2008 09:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة iceboyz (المشاركة 13144)
ياجماعه انا اميلى اتبند من غير ماعمل اى حاجه :(
لو حد يعرف ازاى ممكن ابعت رساله للجى ام
ياريت يرد عليا ضروررررررى

و شكرا

كلم ال help desk
ممكن يساعدوك
بس الاول هل انت عرضت الاكونت بتاعك للبيع؟
مع التحية

elkhafey 12-04-2008 09:12 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماتريكس (المشاركة 13151)
انا يا جماعه لسة مستطب لعبة كونكر امبارح واشتغلت عليها كويس جيت النهارده مرضيايش تشتغل خالص وتجيب رسالة ولازم ادوس على اوكى اعمل ايه
فى واحد قلى هات وصلة التحديث بتعتها
وانا مش عارف اعمل ايه
ارجوووووووووووووووووووووووووكم ساعدووووووونى
باييييييييييييييييييييييز


حاول تنزل اخر اصدار من اللعبة !
ولو عندك اخر اصدار
يبقى صطب الباتش الجديد دة
http://64.151.117.77/enzf/5078.exe
مع التحية

ماتريكس 12-04-2008 10:31 PM

ارجو المساعدة
 
انا يا مان منزل جميع الباتشات الجديدة حتى البتشات القديمة اوى عندى لسه
بس انا محتاج وصلة التحديث للعبة ارجووووكم حد
يبعتها
ارجو الرد

LordSmsm 12-04-2008 10:35 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

شباب انا عندى مشكله مع باسورد البنك

انا عامل لأيميل الماركت عندى باسورد بنك من 10 ارقام

دخلت غيرت باسورد الايميل

جيت ادخل على الايميل دخل وجيت اكتب باسورد البنك

بدل مابكتب 10 ارقام بكتب 9 ارقام

وانا ناسى الايميل اللى انا عملت بيه الاكونت ده

ياريت تقولولى أعمل أيه بسرعه

وشكراا

>sarah< 12-05-2008 04:44 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة >sarah< (المشاركة 7350)
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

اريد ان اشكرك على الموضوع لانه جميل جدا
انا من شوية وصلتنى على اللعبة رسالة بتدارى اى حاجة مفتوحة على الجهاز حتى لو فتحت اى صفحة فوق اللعبة
كلمت اخى على اللعبة فاخبرنى انها طريقة لسرقة الاكونت *****
و ده كان محتوى الرسالة



warning
the current entered id is a registerer id
it is strongly recommended not to do
so in order to secure your account
the only official sit is http://co.91.com/.
do not give out any personal account
information to eny other sites


و كان الاختيار الوحيد على الرسالة هو الموافقة
فياريت تفيدنى بسرعة قبل ما يتسرق الايميل ***** انا غيرت كلمة المرور بس برضه مش متطمأنة
و على فكرة الرسالة مش زى الصندوق الحوارى العادى اللى بنتكلم من خلاله فى اللعبة كان الكلام بنفس الترتيب تقريبا و لون خلفية الصندوق نبيتى
اشكركم على حسن استماعكم

تقبلوا مرورى

يا جماعة انا كتبت الاستفسار ده من مدة طويلة و هو موجود فى صفحة 28 بس ما فيش حد رد عليا و قال لى ايه معنى اللى حصل معايا ده

HisHighness 12-05-2008 12:46 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة >sarah< (المشاركة 13409)
يا جماعة انا كتبت الاستفسار ده من مدة طويلة و هو موجود فى صفحة 28 بس ما فيش حد رد عليا و قال لى ايه معنى اللى حصل معايا ده


حاولى تشوفى الجاهز عندك لو عليه اى برامج هكر ده لو حد غريب بيستخدمه
ممكن يكون حط هكرز عليه عشان يسرقك
ولو مفيش يبقى حاولى تأسمى الهارد من جديد وتنزلى وندوز
ولو المشكله استمرت وظهرك المربع ده تانى
غيرى الاى بى **** الجهاز
اتمنى انى اكون ساعدك

Ahmed 12-05-2008 12:59 PM

السلام عليكم
انا عاوز شرح لكل مهمات اللى اقدر اخدت منها اكس بول
ومهمة كراسى الفلفله

HisHighness 12-05-2008 01:13 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed (المشاركة 13508)
السلام عليكم
انا عاوز شرح لكل مهمات اللى اقدر اخدت منها اكس بول
ومهمة كراسى الفلفله

كراسى اللفلفه ملهاش مهمه ولا حاجه بس بص انت كل ساعه بتلاقى رساله
waring gandrma apper in maple forect وبعدها
waring titan apper in ape mount
دول وحشين بتطلعو فى اللعبه كل ساعه مره ودول الوحشين الوحيدين
فى الجيم اللى بيوقعو كراسى ممكن يوقعو وممكن لا
للاسف مش هقدر اديلك الاحداثيات لان اللعبه عندى فيها مشكله بس
لو سالت حد من اصحابك فى الجيم اكيد هيدلك لو مفيش ارجعلى
اكون انا ظبط المشكله اللى فى اللعبه واوريك مكانهم

Ahmed 12-05-2008 02:00 PM

بتطلعو فين

HisHighness 12-05-2008 02:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed (المشاركة 13540)
بتطلعو فين

بس يا احمد انا دلوقتى عندى مشكله فى اللعبه اول ما تتحل انا هديلك احداثياتهم
بس على العموم الجندرما بتظهر فى maple forest اللى هيا مدينه الفونكس
تحت خالص
اما التيتان بيظهر فى الايب عند وحوش السنيك مان


الساعة الآن »04:11 PM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية