Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

teto البرنس 11-13-2010 05:37 AM

نفسي اشغل ايمالي
 
انا بقا لي اكثر من شهرين مش بدخل اللعبه و لا اقعد علي الجهاز فا انا محملتش من اول باتش 1138 لحد باتش 1161 ممكن واحد يديني رابط التحميل و شكرا جزيلا

XDTRS 11-13-2010 11:16 AM

للبيع برج فاخر +11 ومروحة فاخرة +10 في سيرفر شهريار

علاووي 11-14-2010 08:41 AM

سوال ؟؟
 
يا شباب انا عندي سوال في ناس تقول انه الادااره بتلغي التناسخ ده الكلام صحيح ولا كلام نسوان ؟؟:mad:

minaking 11-14-2010 05:09 PM

انا حملت اللعبة و سجلت و دخلت اللعبة و عملت الشخصية بس كل لما يجي يحمل عشان ادخل اللعبة تتقفل بتظهر كلمة تعديل الخرائط و تقفل ليه؟؟؟؟؟حد يساعدني بليززززززز

&الهاوي& 11-16-2010 02:51 AM

السلام و عليكم ورحمت الله وبركاته اخواني انا اول مره اسجل في المنتدى ياريت تساعدوني في اللعبه لاني نسيت كلمه مرور الخزنه ونسيت الايميل الي مسجل فيه ياريت تساعدوني يا أهل الجود

z3z3h12 11-22-2010 06:43 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kaka14 (المشاركة 422172)
عندى سوال وارجو الرد بسرعة فى اى مستوى يمكن ان تسجل نقابة جديدة ارجو الاجابة :)

مسـتـوإأى 90 إأخي إأألعـزيـز

تـحـيـأأأإإتـي لــك

ninja1417 11-23-2010 03:56 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة the darkman (المشاركة 422093)
يا جماعة
انا دخلونى ال bot jail من غير ما اعمل حاجة غلط
بليز حد يقولى اعمل ايه
بليز ساعدونى

حـآول تحذف اللعبة وتأكد ان جهازك مافيه أي فيروس
وثبتها من جديد
وشوف ممكن تطلع منه

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة teto البرنس (المشاركة 422440)
انا بقا لي اكثر من شهرين مش بدخل اللعبه و لا اقعد علي الجهاز فا انا محملتش من اول باتش 1138 لحد باتش 1161 ممكن واحد يديني رابط التحميل و شكرا جزيلا

تقصد كونكر العربية ولا الأنجلـيزية ؟


اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة علاووي (المشاركة 423519)
يا شباب انا عندي سوال في ناس تقول انه الادااره بتلغي التناسخ ده الكلام صحيح ولا كلام نسوان ؟؟:mad:

لالا مـآعليك مابيروح التنسآخ
وذا الدليل
http://bbs.arab.91.com/showpost.php?p=344583&postcount=2

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة minaking (المشاركة 423907)
انا حملت اللعبة و سجلت و دخلت اللعبة و عملت الشخصية بس كل لما يجي يحمل عشان ادخل اللعبة تتقفل بتظهر كلمة تعديل الخرائط و تقفل ليه؟؟؟؟؟حد يساعدني بليززززززز

في مشكلة يمكن في برنامج الدآيركت إكـس
أو مشكلة في تثبيت اللعبة نفسها
إحذف اللعبة وثبتها من جديد

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة &الهاوي& (المشاركة 425560)
السلام و عليكم ورحمت الله وبركاته اخواني انا اول مره اسجل في المنتدى ياريت تساعدوني في اللعبه لاني نسيت كلمه مرور الخزنه ونسيت الايميل الي مسجل فيه ياريت تساعدوني يا أهل الجود

أدخل على مركز خدمة العملاء تحصله من الموقع الرسمي وروح لـ
https://hsimages.91.com/account/acc_61.gif
"نسيت كلمة مرور الخزنة "

^
^
الرابط موجود
ولو حاب تروح مركز الخدمة تفضل الرابط
https://7esab.91.com/common/index.aspx

AKRAMALJOKER 11-26-2010 08:32 PM

محتاج اعرف بيانات الحساب وياريت اكلم الجى ام
 
بسم الله الرحمن الرحيم
انا نسيت البيانات الامان والبريد ومش عارف اكلم الجى ام
يا يادريم باشا ترد مش كل ما اكلم اى حد ميردش وبعدين انا
عارف كل حاجه عن الاكونت من اول ما اتعمل
رد انا عارف البريد بس بيقولى غلط
وسؤال الامان بس بيقولى الاجابه غلط
ومعايا كود الامان رد لو سمحت

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

C.Ron@do 11-26-2010 11:26 PM

يا جماعة سيرفر علاء الدين قاطع ليييييييييييييييييييييييييييية

سوكه 11-27-2010 05:46 PM

يا صحبى انا انسرق منى برج فاخر +6 من طريق برنامج غش

وانا عوز اعمل حالة اختراق بس نسيت البريد الاكترونى وا الجواب

معى رقم الهواية وا البسورد


ادخول على الموضوع *****

http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=45884

rooor 11-27-2010 06:45 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة c.ron@do (المشاركة 437733)
يا جماعة سيرفر علاء الدين قاطع ليييييييييييييييييييييييييييية

من اللممكن ان يكون هناك صيانه ..|~

;), وبالتوفيق |~

rooor 11-27-2010 06:46 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سوكه (المشاركة 438767)
يا صحبى انا انسرق منى برج فاخر +6 من طريق برنامج غش

وانا عوز اعمل حالة اختراق بس نسيت البريد الاكترونى وا الجواب

معى رقم الهواية وا البسورد


ادخول على الموضوع *****

http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=45884

ارجوـآ منك ارسال المعلومات الى بريد العبه وشكرـآ |~

rooor 11-27-2010 06:47 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة akramaljoker (المشاركة 436757)
بسم الله الرحمن الرحيم
انا نسيت البيانات الامان والبريد ومش عارف اكلم الجى ام
يا يادريم باشا ترد مش كل ما اكلم اى حد ميردش وبعدين انا
عارف كل حاجه عن الاكونت من اول ما اتعمل
رد انا عارف البريد بس بيقولى غلط
وسؤال الامان بس بيقولى الاجابه غلط
ومعايا كود الامان رد لو سمحت

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

لآ ادري مامشكلتك بالضبط لآكن ارسل الخطـآء الى برـيد العبه او حاول ثانيـآ وشكرـآ |~

3badycool 11-29-2010 09:41 PM

ممكن أحد يقولي كيف أزيد البلص لأحصنة والعتاد

ninja1417 11-30-2010 02:44 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة 3badycool (المشاركة 440341)
ممكن أحد يقولي كيف أزيد البلص لأحصنة والعتاد

تجمع السروج وتزيد تقدم الحصان ولمن يكمل 20 تقدم يصير +1 هذا للحصان
اما للعتاد
تشتري أحجار +1 او اي قطعة عتاد من نفس نوع العتاد الي تبي تحط فيه الـبلص
والحجر يزيد 10 تقدم وحتى يصير +1 يحتاج تقدم 20


الساعة الآن »04:13 PM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية