Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى

Arabic Conquer Forum - مجتمع الكونكر العربى (http://bbs.arab.99.com/index.php)
-   help each other-قسم تبادل المساعدة بين اللاعبين (http://bbs.arab.99.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   .:الموضوع الرسمى للرد على أسئلة المستجدين:. (http://bbs.arab.99.com/showthread.php?t=485)

elkhafey 12-01-2008 07:22 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة PrinCCe (المشاركة 12244)
انا كنت عايز اسئل سؤال انا كنت عايز اشترى كارت ديبى الى فى خمسة ديبيهات بس انا مش عارف اى مكان من الأماكن دى فهو ممكن لو اتصلت بيهم يجبولى الكارت ولا ايه والشحن هيبقى بكااام اصل انا بعيد عن مصر بحوالى ساعة ونصف بالسفر انا من محافظة الغربية فهل ينفع ان حد يجبلى الكارت وهياخد كااام ...................... وهومكتوب فى الأماكن مكان الأميريا هوا المكان ده الى جنب عبود ؟؟؟؟
وهما هيجبولى الكارت امتا لو انا اتصلت بيهم ؟؟ ولو ممكن ااانك **** الموضوع **** اماكن بيع الدراجون بول اصل مش لقيه ؟؟


وااااسف للإطالة
وارجو الأفادة وشكراا .

الموضوع دة فية كل حاجة عن الكروت وطرق الشراء
http://bbs.arab.91.com/showthread.ph...t=%DF%D1%E6%CA
مع التحية

kill_you812 12-02-2008 06:58 PM

شكرا يامان على لمعلومه معلش تعبتك معى ياجميل

eng.peter_52 12-02-2008 11:42 PM

يا جماعة انا لسة فى الاول خالص عملت اكونت بس للأسف كل ما ادخل اللعبة وأكتب اليوسر والباسورد يقولى
Agin Later
ومن كتر تصفحى فى المنتدى فهمت ان اللعبة ليها باتشات وانا مش عندى غير اللعبة فقط
يا ريت حد يرد عليا ويقولى ايه المشكلة ؟؟ وأعمل ايه ؟ ويا ريت يجيبلى الباتشات الخاصة باللعبة لانى مش عارف أجبها من الموقع الرسمى للعبة


ولكم جزيل الشكر والاحترام




:(:(:(:(

SaMuRaIeG 12-03-2008 05:59 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة eng.peter_52 (المشاركة 12674)
يا جماعة انا لسة فى الاول خالص عملت اكونت بس للأسف كل ما ادخل اللعبة وأكتب اليوسر والباسورد يقولى
Agin Later
ومن كتر تصفحى فى المنتدى فهمت ان اللعبة ليها باتشات وانا مش عندى غير اللعبة فقط
يا ريت حد يرد عليا ويقولى ايه المشكلة ؟؟ وأعمل ايه ؟ ويا ريت يجيبلى الباتشات الخاصة باللعبة لانى مش عارف أجبها من الموقع الرسمى للعبة


ولكم جزيل الشكر والاحترام




:(:(:(:(


هيا بتعمل الموضوع دا معايا كتير ، بس اقعد اكتب اليوزر والباص وادخل كذا مره ،
وسؤال انت مسطب اللعبه ، ولا ايه الحكايه بالظبط ، ولا انت واخدها من واحد صحبك
وكمان حاجه مدام هيا جبتلك صفحة الدخول يبقى اللعبه متحدثه باخر اصدارات من الباتش
ولو عاز تعرف ازاي بتنزل للعبه وتسطبها ، ادخل على الرابط دا :

http://bbs.arab.91.com/showthread.php?t=382

root 12-03-2008 03:04 PM

السلام عليكم

انا مبتدأ في اللعبة ومعرفش كل خيارتها وطرقها

لكن انا طالب سؤال وياريت تكون الاجابة موجودة بالصور لاني هحاول انفذها بنفسي وانا شوية مبتدأ

انا دلوقتي كنت عاوز اجيب بو سوبر تو سوكت وعرفت انة هيكوون غالي اووي

انا دلوقتي معايا بو عادي خالص بس تو سوكت هل ينفع اجيب سوبر عادي وادمج الاتنين سوا واخليهم سوبر تو سوكت
واية الي هحتاجة في العملية دي

لو التكاليف طلعت بسيطة هطلب منكم شرح عملية الدمج بالصور
سلام الان

وبارك الله فيكم

Dream 12-03-2008 03:16 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة root (المشاركة 12838)
السلام عليكم


انا مبتدأ في اللعبة ومعرفش كل خيارتها وطرقها

لكن انا طالب سؤال وياريت تكون الاجابة موجودة بالصور لاني هحاول انفذها بنفسي وانا شوية مبتدأ

انا دلوقتي كنت عاوز اجيب بو سوبر تو سوكت وعرفت انة هيكوون غالي اووي

انا دلوقتي معايا بو عادي خالص بس تو سوكت هل ينفع اجيب سوبر عادي وادمج الاتنين سوا واخليهم سوبر تو سوكت
واية الي هحتاجة في العملية دي

لو التكاليف طلعت بسيطة هطلب منكم شرح عملية الدمج بالصور
سلام الان


وبارك الله فيكم

مرحبا root

مفيش حاجه اسمها تدمج بو 2 سوكت عادى ولا حتى سوبر فى حاجه تانيه تطلع سوكت

الطريقه الصحيحه هى لو انت تقدر تشترى بو سوبر عادى من غير سوكت يبقى جميل جدا

فى واحد npc فى birdisland واقف جنب pharmacist اسمه Artisancloud لو الاسم غلط حد يصلح لانى مش متأكده منه المهم انت بتاخد السلاح السوبر ومعاك 1 دراجون بوول و بتكلم الشخص ده بيفتح لك سوكت فى السلاح او البو السوبر.

لو عاوز 2 سوكت بتدفع 5 دراجون بوولز تانى لنفس الشخص.

لو معاك بو إليت 2 سوكت lvl 50 تقدر تعمله سوبر ب 6 دراجون بوول فى الماركت عند MagicArtisan

أو لو حظك كويس تعمله فى توين سيتى عند ArtisanWind هيكلفك من 1 الى 5 دراجون بوولز انت و حظك.

بالتوفيق ان شاء الله :)

king2010585 12-03-2008 03:23 PM

[IMG]http://www7.0zz0.com/2008/12/03/12/172683558.jpg[/IMG]
هو ده :rolleyes:

leonardo35 12-04-2008 12:37 AM

انا عندي سؤال انا عندي كونت واحد وكنت عامل شخصيتتين ارشر في السيرفر الاول وارشر في السيرفر التالت
السؤال هو كايف اصنع شخصية جديدو وكيف احدف شخصية قديمة وشكرا

Dark^^Light 12-04-2008 01:11 AM

علشان تحذف الشخصية مطلوب منك انك تفتحها و بعدين تدوس Option و Delet Account هيطهرلك رسالة اكتب فيها باسورد البنك و لو ملوش باسورد اكتب 0 و دوس Ok هتلاقيه اتمسح

leonardo35 12-04-2008 01:23 AM

اوكي انا هجرب ولو انا عندي النسخة الفرينسية علشان انا مغربي ^^
مشكووور اخي على تفاعلك معي

Dark^^Light 12-04-2008 01:25 AM

الله يخليك و ربنا معاك و تشتغل

leonardo35 12-04-2008 02:37 AM

تمام التماب
حاجة تاني كل شوية بتطلعلي خطا بيقولون الاتصال بسيرفر غير موجود الرجاء المحاولة اعمل ايه

iceboyz 12-04-2008 05:08 PM

عايز مساعدةةة
 
ياجماعه انا اميلى اتبند من غير ماعمل اى حاجه :(
لو حد يعرف ازاى ممكن ابعت رساله للجى ام
ياريت يرد عليا ضروررررررى

و شكرا

ماتريكس 12-04-2008 05:31 PM

ارجو المساعدة
 
انا يا جماعه لسة مستطب لعبة كونكر امبارح واشتغلت عليها كويس جيت النهارده مرضيايش تشتغل خالص وتجيب رسالة ولازم ادوس على اوكى اعمل ايه
فى واحد قلى هات وصلة التحديث بتعتها
وانا مش عارف اعمل ايه
ارجوووووووووووووووووووووووووكم ساعدووووووونى
باييييييييييييييييييييييز

elkhafey 12-04-2008 10:09 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة leonardo35 (المشاركة 13004)
تمام التماب
حاجة تاني كل شوية بتطلعلي خطا بيقولون الاتصال بسيرفر غير موجود الرجاء المحاولة اعمل ايه

أتأكد الاول من الكونكشين بتاعك
ثانيا لو عندك اى برامج بوت شيلها ونزل اخر باتش
مع التحية


الساعة الآن »04:50 PM.

 تعريبCopyright آ©2000 - 2021
قهر اون لاين عربية